Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis – 20.10.2020

ponturi tenis

Ponturi tenis – 20.10.2020

Salutare !  Lista cu Ponturi tenis – 20.10.2020 pentru astazi este pregatita. Incercam sa profitam de cele 8 pronosticuri de la turneele ATP si WTA aflate in desfasurare.

 

Am reusit in ultimele 3 zile sa „reparam” lista cu recomandari. Dupa inceputul de luna mai putin favorabil, biletul zilei in cota 2 a fost castigator, lista cu recomandari avand si ea un bilant pozitiv. Ca de fiecare data, recomand sa alegeti doar pronosticurile care va inspira si sa va intocmiti singuri biletele.

Bilant pana in acest moment pentru luna octombrie : 32 WIN, 23 LOST

Verdasco – Millman duel echilibrat al „veteranilor” ?

Daca ne uitam la cote, casele de pariuri anticipeaza un duel echilibrat intre cei doi tenismeni cu experienta in circuit. Si eu sunt de aceeasi parere, niciunul din ei nu trece printr-o perioada foarte buna, australianul Millman are 3 infrangeri in ultimele 3 partide, Verdasco 2 si o victorie tot aici la Koln in fata lui Murray.

Pentru aceasta partida am ales sa mizez pe minim un set castigat de iberic. Am vazut ambele partide ale acestuia de saptamana trecuta, Verdasco a avut multe momente bune de joc, mai ales la serviciu. Are un prim serviciu foarte puternic si bine plasat, destul de greu de returnat. Avand in vedere problemele prin care trece Millman, multe din ele si de ordin mental, ma astept ca ibericul sa castige cel putin un set, de ce nu chiar si partida.

Millman reuseste la turneele de GS sa se monteze foarte bine, face meciuri foarte, foarte bune. La turneele mai micute, australianul greseste foarte mult, nefortat de cele mai multe or dupa care, incep problemele. Daca e concentrat 100%, acesta poate pune probleme mari oricui, detine un arsenal de lovituri foarte spectaculoase,  backhand-ul cu 2 maini fiind lovitura sa preferata.

Toate partidele pe care le-am recomandat se pot juca la BETANO. 

BILETUL ZILEI DIN FOTBAL PENTRU ASTAZI !

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri