Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis – 22.10.2020

ponturi tenis

Ponturi tenis – 22.10.2020

Salutare !  Lista cu Ponturi tenis – 22.10.2020 pentru astazi este pregatita si contine 10 recomandari de la turneele ATP, WTA si Challenger masculin. Ultima lista de recomandari a aratat bine, am reusit sa inverzim Marti 5 din cele 8 pronosticuri.

De asemenea, biletul zilei in cota 2 merge excelent, venim dupa 4 duble la rand castigate. Va recomand sa alegeti doar pronosticurile care va inspira si sa va intocmiti singuri biletele.

Bilant pana in acest moment pentru luna octombrie : 39 WIN, 26 LOST

David Goffin cauta revenirea la forma buna acasa, la Antwerp

Goffin cauta sa intrerupa seria de 3 meciuri fara victorie astazi, de la ora 21:00, in fata lui Giron. Belgianul a beneficiat de un tur liber, este cap de seria numarul 1 la acest turneu. Aflat pe locul 14 in clasamentul ATP, belgianul a facut o pauza de 3 saptamani, dupa infrangerea de la French Open. Goffin pierdea atunci in minimum de seturi in fata lui Sinner dupa o partida extrem de proasta facuta de acesta.

In partida de astazi este clar jucatorul  mai valoros si cred ca se va impune. Joaca acasa, este locul perfect unde poate sa-si revina din punct de vedere moral si sa lege victoriile. Se joaca hard-indoor, pe o suprafata pe care belgianul o cunoaste si cu care este familiarizat. Trei din cele 11 turnee castigate de el, au venit pe aceasta suprafata.

Adversarul sau de astazi, Marcos Giron, vine dupa 3 victorii reusite aici. A jucat doua partide in calificari si un meci pe tabloul principal. In precedentul meci, Nardi, jucator aflat pe locul 917 ATP, a reusit sa-i fure acestuia un set punandu-i ceva probleme pe serviciul 2.

Toate partidele pe care le-am recomandat se pot juca la BETANO. 

50 RON FREEBET FARA DEPUNERE LA BETANO!

More in Ponturi pariuri