Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Alexander Zverev vs Kei Nishikori

ponturi tenis

Ponturi tenis Alexander Zverev vs Kei Nishikori este o confruntare ce are loc in turul 3 al turneului ATP de la Roma. Partida este programata sa inceapa astazi, nu mai devreme de ora 16:00. Neamtul conduce 3-1 in cadrul intalnirilor directe, ultima avand loc saptamana trecuta la Madrid.

Alexander Zverev

Locul 6 ATP in acest moment, Zverev vine la aceasta partida dupa o serie de 6 victorii pe zgura, cedand set doar in finala cu Berrettini de la Madrid. Printre adversarii eliminati in turneul de la Madrid se afla si Rafa Nadal sau Dominic Thiem. Cei doi au dominat turneele pe zgura in ultimii ani. Jocul germanului arata foarte bine, pare ca a scapat de problemele de ordin mental. Este solid la serviciu iar stilul sa de joc a devenit tot mai agresiv. In partida de saptamana trecuta cu Nishikori, Zverev a reusit sa anticepeze foarte bine serviciul 2 al niponului. Suprafata de la Roma este mai lenta ca cea de la Madrid si ma astept ca Zverev sa domine din nou la acest capitol.

Ponturi tenis Zverev vs Nishikori ATP Roma

Kei Nishikori

Kei Nishikori incearca sa-si regaseasca forma de alta data. Vine dupa victoria in fata lui Fognini din primul tur. In turul secund a beneficiat de abandonul ibericului Pablo Carreno Busta. A participat si la turneul de la Madrid unde, a fost eliminat chiar de adversarul sau de astazi in 2 seturi. Inainte de accidentarile care i-au pus probleme niponului, jocul acestuia era foarte solid pe suprafata rosie. In 2018, la Monte Carlo, Nishikori reusea sa-l invinga pe Zverev in 3 seturi, japonezul terminand acel sezon pe locul 9 in clasamentul ATP. In aceste momente acesta pare ca sufera cel mai mult la capitolul serviciu. Are multe momente cand nu reuseste sa puna prima minge in teren iar pe serviciul doi este extrem de vulnerabil.

Pronostic

Cei doi jucatori s-au intalnit saptamana trecuta pe zgura de la Madrid. Zverev se impunea in minimum de seturi 6-3, 6-2. Neamtul a dominat acea partida, a dictat ritmul jocului, lucru la care ma astept si astazi. Zverev si-a cedat serviciul o singura data in acel meci, fiind foarte solid la serviciu si in schimburile lungi de mingi. Nishikori incearca sa revina la forma de altadata insa, va avea o misiune aproape imposibila astazi. Zverev arata excelent pe zgura pana acum, vine dupa finala castigata la Madrid si cu siguranta doreste sa atinga fazele finale si aici. Mizez pe o noua victorie a germanului, la o diferenta de cel putin 3 game-uri.

• Ponturi tenis Alexander Zverev vs Kei Nishikori :  Zverev handicap -2.5 game-uri

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri