Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Alja Tomljanovic vs Marketa Vondrousova

ponturi tenis

Ponturi tenis Alja Tomljanovic vs Marketa Vondrousova – Partida din primul tur al turneului WTA de la Roma va avea loc astazi, nu inainte de ora 15:30. Cele doua jucatoare se afla la a 3-a confruntare in circuit, scorul pana acum fiind 1-1. Vondrousova se impunea in minimum de seturi in 2019, la Istanbul pe zgura, jucatoarea din Cehia reusind un an excelent atunci.

Alja Tomljanovic

Aflata pe locul 80 in clasamentul WTA, Tomljanovic vine la Roma dupa eliminarea de la Madrid unde, a pierdut in minimum de seturi cu Rybakina. Aici, a fost nevoita sa joace calificari si s-a impus in ambele meciuri in 3 seturi. A trecut de Siegemund, jucatoare mult mai experimentata pe aceasta suprafata si de Tereza Martincova. Chiar daca este obisnuita mai mult cu hard-ul, pare ca in acest an a reusit sa-si adapteze jocul si la aceasta suprafata. Cea mai mare problema a jucatoarei din Australia este faptul ca nu este constanta in jocuri. Este o jucatoare de moral si cu un prim serviciu foarte puternic cand reuseste sa-l puna in teren. Are un stil de joc asemanator cu adversara de astazi care, as zice ca sufera mai mult la capitolul mobilitate in teren.

 

 

alja tomljanovic debuteaza impotriva marketei vondrousova la Roma

Marketa Vondrousova

De cealalta parte, Vondrousova este doar o umbra a jucatoarei din 2019 care reusea sa faca finala la French Open. Perioada de pauza din 2020 pare ca a afectat-o destul de mult, jucand doar 18 meciuri in 2020. Bilantul acesteia a fost negativ, 8 victorii si 10 infrangeri, 3 dintre acestea venind pe zgura. Aici, nu a fost nevoita sa joace calificari. Ultima partida disputata a fost la Madrid, a fost eliminata de Kerber in 2 seturi, al doilea pierzandu-l categoric la 1. In mod normal este jucatoarea mai valoroasa pe aceasta suprafata insa, pare ca nu-si regaseste ritmul in anumite momente. Ramane de vazut cum va anihila jocul de forehand excelent al australiencei, jucatoarea din Cehia stand mult mai bine la capitolul slice-uri.

Pronostic

Pentru aceasta partida mizez pe forma mult mai buna prin care trece Alja. Dupa anul 2019, cel mai bun an din cariera Marketei, aceasta nu a mai confirmat deloc. Jocul ei din ultima perioada este destul de slab, departe de jucatoarea care juca finala de French Open in 2019. De cealalta parte, Alja are 7 victorii si doar 3 infrangeri pe zgura in acest sezon. Chiar daca prefera hard-ul, Tomljanovic a demonstrat ca poate face partide excelente si pe zgura. Forma din ultima perioada a jucatoarei din Cehia, ma face sa cred ca si daca se va impune nu o va face de o maniera categorica. Mizez pe jucatoarea din Australia ca nu va pierde la mai mult de 4 game-uri diferenta in confruntarea cu Vondrousova.

• Ponturi tenis Alja Tomljanovic vs Marketa Vondrousova: Tomljanovic +4.5 game-uri handicap @1.50

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri