Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Arthur Rinderknech vs Jannik Sinner

ponturi tenis

Ponturi tenis Arthur Rinderknech vs Jannik Sinner este ultima partida a zilei de la turneul ATP Lyon. Meciul este programat sa inceapa nu inainte de ora 18:15, ora Romaniei. Cei doi jucatori se vor duela in premiera in circuitul ATP in aceasta dupa-amiaza. 

Arthur Rinderknech

Francezul Rinderknech joaca aceasta partida acasa insa, va avea o misiune aproape imposibila in aceasta partida. In opinia mea, doar o zi proasta pentru a lui Sinner ii poate da ceva sanse francezului. Are 3 meciuri aici, fiind nevoit sa dispute 2 partide in faza calificarilor. A pierdut in ultimul tur al calificarilor la Joao Sousa, in 3 seturi, jucator iesit si el din prima suta mondiala. A intrat totusi pe tablou din postura de lucky looser si a reusit sa se impuna in 3 seturi in fata lui Ymer. Francezul are 3 turnee castigate in cariera toate insa, la nivel Challenger. Un alt lucru important de mentionat este faptul ca cele 3 turnee au fost castigate pe hard.

Ponturi tenis Sinner vs Rinderknech

 

Jannik Sinner

De cealalta parte, Sinner porneste favorit cert in aceasta partida. Aflat pe locul 17 in clasamentul ATP, italianul are un joc mult mai complet decat al adversarului de astazi. Chiar daca majoritatea turneelor castigate de el sunt pe hard, are un joc excelent si pe zgura. Are un serviciu foarte bun, deplasare in teren foarte buna si sta excelent in duelurile din spatele terenului. A reusit ieri sa treaca de un adversar extrem de redutabil in acest sezon, Karatsev, dupa ce pierdea primul set la 0. In opinia mea, Sinner mai are de lucrat la capitolul constanta in jocuri insa, are tot timpul din lume. Sa nu uitam totusi ca are doar 19 ani, comparativ cu adversarul sau de astazi care are 25 si mult mai putine performante.

Pronostic

In opinia mea aceasta intalnire are un favorit cert. Voi miza pe victoria lui Sinner in minimum de seturi. Este un jucator mult mai complet si mai valoros decat adversarul sau de astazi. Are deja victorii importante la numele “grele” din circuitul ATP, jocul acestuia crescand de la meci la meci. Adversarul sau de astazi a ajuns in turul 2 aici din postura de lucky-looser si dupa o partida de 3 seturi cu Ymer. Sinner a trecut in turul precedent de Karatsev dupa ce pierdea primul set la 0. Deci, este la un nivel foarte bun si mental. Ma astept sa se impuna astazi fara prea mari problem, in fata unui jucator aflat pe locul 125 si fara realizari la nivel de turnee ATP.

• Ponturi tenis Arthur Rinderknech vs Jannik Sinner :  Sinner castiga meciul 2-0 @ 1.50

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri