Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Aslan Karatsev vs Daniil Medvedev

ponturi tenis

Ponturi tenis Aslan Karatsev vs Daniil Medvedev este o disputa ce are loc astazi, partida fiind reprogramata din cauza conditiilor meteo. Partida va incepe nu inainte de ora 14:00, ora Romaniei. Cei doi jucatori se vor duela pentru a 3-a oara in circuit, Karatsev conducand 2-0. Ambele intalniri dintre cei doi au avut loc pe hard in 2014, respectiv 2016.

Aslan Karatsev

Karatsev are cel mai bun sezon al carierei. Ajuns pe locul 27 in clasamentul ATP, rusul a reusit sa impresioneze pe toata lumea in acest sezon. Sezonul precedent l-a incheiat pe pozitia 112 insa, de pe atunci jocul lui era in crestere. Are un turneu castigat in acest an, la Dubai pe hard. A surprins pe toata lumea la openul Australian cand, venit din calificari a reusit sa atinga faza semifinalelor. A inceput foarte bine si pe zgura, bilantul pana in acest moment fiind de 7 victorii si 3 infrangeri. Are un joc extrem de ingrijit, serviciul este puternic si bine plasat, reusind sa castige majoritatea punctelor cu prima minge. Se descurca excelent si in defensiva, sta foarte bine in schimburile lungi de minge, fortand adversarii sa greseasca.

 

aslan karatsev vs medvedev in primul tur la Roma

Daniil Medvedev

De cealalta parte, Medvedev este unul din cei mai buni jucatori din circuitul ATP (locul 2 in clasamentul ATP). Are o multime de turnee castigate in cariera, ultimul la Marseille in acest an. A reusit de asemenea sa atinga fazele finale ale tuturor turneelor la care a participat pe hard. Daca pe hard porneste favorit aproape cu oricine ar juca, pe zgura lucrurile nu stau chiar asa. Rusul nu are performante deloc notabile pe zgura, este fara turneu castigat pe aceasta suprafata. Cei drept, suprafetele lente nu-l avantajeaza deloc pe rus, jocul sau se bazeaza in mare parte pe lovituri explozive care, pe zgura sunt atenuate.

Pronostic

Chiar daca Karatsev sta mai bine pe aceasta suprafata si jocul acestuia se pliaza mai bine, Medvedev va pune serios probleme. Mizez pe o confruntare lunga, decisa de ce nu, in 3 seturi. Ambii stau foarte bine in defensiva, reusesc sa ajunga orice minge si cred ca vom avea parte de o partida extrem de disputata. Precedentele intalniri au avut loc pe hard iar Medvedev nu era la nivelul la care se prezinta astazi. Ambii au crescut foarte mult in joc si pe zgura in acest moment oricare poate castiga.

 

• Ponturi tenis Aslan Karatsev vs Daniil Medvedev: Peste 20,5 game-uri @ 1.55

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri