Connect with us

Cota 2

Ponturi tenis : Bautista Agut vs Berrettini – 08/07/2020

Ponturi tenis Roberto Bautista Agut - Matteo Berrettini

Ponturi tenis : Bautista Agut vs Berrettini – 08/07/2020

Daca ieri am pronosticat corect meciul zilei din tenis, azi ramanem tot in Austria, in cadrul aceluiasi turneu. Meciul zilei din tenis ne propune un duel intre Roberto Bautista Agut si Matteo Berrettini.

Ne asteptam la o partida mai lunga

Nu vad cum acest meci ar merge spre un 2-0 scurt, in sub o ora, pentru vreunul dintre jucatori. E drept, daca ne uitam la H2H, vedem doar partide de doua seturi insa acest meci, in aceste conditii, are alt ” potential ” .

Daca vorbim strict de clasamentul ATP, italianul este mai bine clasat, ocupa locul 8, spaniolul este pe 12. Nascut la Roma, rezident in Monte Carlo, italianul nu porneste favorit aici datorita suprafatei de joc. Se joaca pe zgura, acolo unde spaniolul are un avantaj insa nu decisiv.

Vrei sa joci si tu acest meci? Aici ai cele mai bune cote si un bonus de 300 RON la depunere !

La fel ca si italianul, Bautista Agut este jucator de mana dreapta si loveste foarte bine backhand-ul cu doua maini. In plus, spaniolul a anuntat in luna aprilie ca urmeaza sa devina tata, sotia sa, Ana Bodi Tortosa a ramas insarcinata. O astfel de veste te poate afecta ca si sportiv, atat pozitiv cat si negativ ( bineinteles, vorbind din nou din punct de vedere sportiv ).

Daca ne uitam la meciul dintre Bautista si Khachanov, spaniolul a fost intr-o forma de zile mari. Nu i-a dat nicio sansa rusului. Nici Berretini nu a avut foarte mult de tras cu Novak, asta cu exceptia primului set.

Concluzii

Jucatorii inca incearca sa isi intre intr-un anumit ritm. Inca incearca sa isi gaseasca acel joc care le-a adus performante si sa il foloseasca la nivel maxim. Niciunul dintre jucatori nu va putea fi in forma maxima in acest meci. La fel ca si ieri, vad un meci mai lung. Nu stiu daca vor fi 3 seturi sau nu insa 20 de game-uri pot fi atinse in aceasta partida.

Din nou aleg Unibetul ca si casa de pariuri, ne ofera cea mai mare cota pentru aceasta selectie!

Ponturi la pariuri Matteo Berretini vs Roberto Bautista Agut

Ponturi tenis : Bautista Agut vs Berrettini – 08/07/2020 – unibet ne ofera selectia zilei la pariuri

 

CITESTE SI

More in Cota 2