Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Bianca Andreescu vs Tamara Zidansek

Ponturi Tenis Roland Garros
Ponturi tenis Bianca Andreescu vs Tamara Zidansek
Ponturi tenis Bianca Andreescu vs Tamara Zidansek –  este o partida care va avea loc luni 31.05.2021 in cadrul turneului de la Roland Garros. Cine castiga aceasta partida va avansa in turul secund al turneului de Grand Slam. Cele doua jucatoare se vor intalni pentru prima data in circuitul WTA. Partida va putea fi urmarita in direct pe canalele Eurosport sau pe Eurosport Player.

Bianca Andreescu 

Bianca Andreescu se afla pe locul 7 in clasamentul WTA in acest moment. A avut parte de o accidentare urata care, a tinut-o departe de circuit in 2020. A  avut un inceput de sezon foarte bun pe hard, ajungand in finala turneului de la Miami si in semifinale la Melbourne 4. Forma acesteia parea ca revine la nivelul din 2019 insa, problemele nu au lasat-o in pace.  Andreescu a fost depistata pozitiv cu COVID-19 si a absenatat de la Madrid si Roma. Singurul turneu pe zgura jucat in acest an a fost saptamana trecuta, la Strasbourg. A inregisrat doua victorii, cu Lazaro si Zanevska, abandonand dupa aceste partide din motive de precautie.

Reuseste Bianca Andreescu sa faca un turneu bun la RG ?

Ponturi tenis Bianca Andreescu vs Tamara Zidansek

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ROLAND GARROS 2021

Tamara Zidansek

De cealalta parte, Zidansek se afla pe locul 85 in clasamentul WTA. Este o sportiva in varsta de 23 de ani, cu mult talent insa, inconstanta de cele mai multe ori. In acest sezon a ajuns in finala turneului de la Bogota, turneu care a avut loc tot pe zgura. Cea mai buna partida a facut-o la Madrid, in fata numarului 1 in clasamentul WTA, Barty. A reusit sa castige set cu aceasta la 1, pierzand partida in decisiv. Un lucru important de mentionat, Zidansek reuseste sa se motiveze excelent la astfel de turnee. Anul trecut pierdea cu Muguruza in decisiv, dupa o partida foarte buna facuta de aceasta. Chiar daca nu impresionaza la serviciu, Zidansek are o deplasare buna in teren, reusind in anumite momente lovituri spectaculoase.

Pronostic

Se anunta o partida echilibrata, chiar daca Andreescu porneste favorita in opinia caselor de pariuri. Sa nu uitam totusi ca Bianca are doar 2 partide pe zgura in acest sezon, cu adversare destul de modeste. Zidansek a demonstrat in acest sezon pe zgura ca poate face jocuri foarte bune. Chiar daca Bianca se va impune, mi-e greu sa cred ca o va face de o maniera categorica. Din punct de vedere mental, Andreescu sta mult mai bine. De asemenea, Bianca este jucatoarea mai talentata, cu un arsenal de lovituri mult mai bogat si puternic decat Tamara. Totusi, cred ca Bianca va avea nevoie de putina acomodare iar Zidansek cu siguranta va profita de acest aspect.

• Ponturi tenis Bianca Andreescu vs Tamara Zidansek: Zidansek +4.5 game-uri handicap.

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri