Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Camila Osorio Serrano vs Monica Niculescu

ponturi tenis

Ponturi tenis Camila Osorio Serrano vs Monica Niculescu este o disputa ce are loc astazi, in cadrul ultimului tur al calificarilor de la French Open. Partida va incepe nu inainte de ora 14:25, ora Romaniei. Cele doua jucatoare se afla la prima confruntare in circuitul WTA. 

Camila Osorio Serrano

Osorio Serrano a reusit sa intre de curand in prima suta mondiala, reusind sa castige pe zgura de acasa de la Bogota. Are o serie incredibila pe zgura in acest sezon, 15 victorii si doar doua infrangeri. Astazi, lupta pentru calificarea pe tabloul principal de la French Open si motivatia va fi mult mai mare. A disputat inca 2 partide aici, a reusit sa treaca fara probleme de Danilovic si Hogenkamp in minimum de seturi. Jucatoarea de 19 ani este si fosta castigatoare a turneului US Open, la juniori. Reusea acest lucru in 2019, pe cand avea doar 17 ani. In acest sezon, are victorii la jucatoare mult mai experimentate decat ea, Sasnovich, McHale, Linette. Toate aceste jucatoare au avut contact deja cu turnee de Grand Slam.

 

Monica Niculescu

De cealalta parte, Monica vine dupa o pauza destul de mare, jucand ultimul meci in luna martie, la Miami. Pana sa vina la Paris, romanca a suferit infrangeri pe linie, toate pe hard. Aflata in acest moment pe locul 175 in clasamentul WTA, Niculescu poate castiga astazi ajutata doar de experienta. Ca si forma sportiva, jucatoarea din Columbia este mult peste.  In precedentele doua meciuri disputate aici, Niculescu a trecut de Bonaventure in minimum de seturi si de tanara Carole Monnet. Comparativ cu alte partide, Niculescu a fost ajutata de primul serviciu, reusind procentaj ridicat de mingi jucate cu primul serviciu, peste 70 %.

Pronostic

Se anunta o partida extrem de dificila pentru Monica care, are doar 2 partide pe zgura in acest sezon. Ambele partide au fost disputate aici si comparativ cu adversara sa de azi, sufera la capitolul forma sportiva. Osorio Serrano are o singura partida pierduta in ultimele 8, vine dupa meciuri foarte bune facute pe zgura in acest sezon. A castigat turneul WTA de la Bogota, jucat tot pe acest tip de suprafata. Cred ca se va impune si astazi deoarece, are un joc mult mai ingrijit decat Monica pe aceasta suprafata. Comite foarte putin erori nefortate, de altfel, reuseste sa puna destul de des prima minge in teren. Monica, are momente cand cedeaza deliberat terenul. Vom miza astfel pe victoria jucatoarei din Columbia care, cred ca va incepe tare inca din primul set.

• Ponturi tenis Camila Osorio Serrano vs Monica Niculescu: Osorio Serrano castiga primul set si meciul @1.33

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri