Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Cori Gauff vs Camila Giorgi

ponturi tenis

Ponturi tenis Cori Gauff vs Camila Giorgi este o disputa ce are loc in turul secund al turneului WTA de la Parma. Cele doua jucatoare se vor intalni pentru prima data in circuitul WTA. Partida va incepe nu mai devreme de ora 18:00.

Cori Gauff

Cori Gauff, aflata pe locul 30 WTA, vine dupa semifinala pierduta la Roma chiar in fata celei ce avea sa devina castigatoarea trofeului, Iga Swiatek.  Jucatoarea de 17 ani se bucura din plin de tenis, participa la aproape fiecare turneu si in cadrul probei de dublu. Este o jucatoare care a crescut enorm din 2019 pana in prezent. Atunci, reusea sa intre pentru prima data in top 100 WTA, la doar 15 ani. Tot atunci, castiga si primul sau trofeu WTA, la Linz, pe hard-indoor. Are un stil de joc foarte agresiv pe orice suprafata, cu lovituri sclipitoare in anumite momente. Singurul capitol la care sta mai rau este returul. Americanca cauta mai mereu sa intre in schimburi lungi cu adversarele deoarece, are o deplasare destul de buna in teren si loveste foarte bine si din spatele terenului.

 

Ponturi tenis Cori Gauff vs Camila Giorgi WTA Parma

Camila Giorgi

De cealalta parte, italianca Giorgi era caracterizata ca o jucatoare extrem de talentata in 2018, anul in care a reusit sa ajunga pana pe locul 26 WTA. Dupa acel sezon, lucrurile au luat-o intr-o cu totul alta directie pentru jucatoarea din Italia. In 2019 termina sezonul cu bilant negativ pe toate suprafetele. De atunci, Giorgi nu a mai pus accentul foarte mult pe performanta in tenis, participand la turnee, fara sa realizeze rezultate notabile. Are un singur meci pe zgura in acest an, inainte de turneul de la Parma, a participat la Roma. Pierdea in primul meci cu Sara Sorribes Tormo, in 3 seturi, dupa aproape 4 ore de joc. Aici, a trecut in precedentul tur de McHale, fiind nevoita sa revina in meci dupa ce pierdea primul set la tiebreak.

Pronostic

Ca si pronostic principal pentru aceasta partida, aleg sa mizez pe tanara jucatoare din SUA. Forma acesteia chiar si pe zgura ma convinge mult mai mult decat a jucatoarei din Italia. Giorgi a lasat tenisul in plan secund in ultima perioada, punand accentul mai mult pe moda si publicitate. Este fara turneu castigat din 2018, in 2019 iesind chiar din prima 100 mondiala. La cum stau lucrurile in acest moment, Gauff este jucatoarea mult mai in forma si cu un ritm mult mai bun. Chiar si din punct de vedere al loviturilor, americanca sta mai bine decat Giorgi la orice capitol. Italianca are de obicei probleme mari cu jucatoarele agresive si care lovesc puternic mingea iar Gauff este una dintre aceste jucatoare. Pentru o cota mai mare, se poate miza pe victoria jucatoarei de 17 la o diferenta de minim 3 game-uri.

Pronostic: Cori Gauff castiga meciul @ 1.37

• Ponturi tenis Cori Gauff vs Camila Giorgi :  Gauff -2.5 game-uri handicap @1.45

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri