Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Garbine Muguruza vs Elina Svitolina

ponturi tenis

Ponturi tenis Garbine Muguruza vs Elina Svitolina este ultima partida a zilei de joi de la Forro Italico. Partida se va juca in turul 3 al competitiei si este programata sa inceapa la ora 19:00, ora Romaniei. Am putea spune ca se joaca un clasic al circuitului WTA, cele doua jucatoare se vor intalni astazi pentru a 13-a oara. Svitolina conduce cu 7-5 in cadrul intalnirilor directe.

Garbine Muguruza

Aflata pe locul 12 in clasamentul WTA, Muguruza a avut un inceput de an destul de bun pe hard. Iberica a reusit o serie de 20 victorii si doar 5 infrangeri, fiind foarte constanta in evolutii. Problemele au inceput sa apara pe zgura, simtind ceva dureri la glezna. A fost nevoita sa se retraga in primul turneu jucat pe zgura in acest an, la Charleston. Aceasta a decis sa faca o pauza, ratand astfel turneul de la Madrid. Aici, a disputat doua partide pana in acest moment. A trecut de Patricia Tig in doua seturi si de Bernarda Pera in 3 seturi, pierzand primul set la 2. A inceput meciul destul de slab cu Pera, serviciul nu a functionat prea bine, comitand 9 duble greseli in partida.

 

Garbine Muguruza vs Elina Svitolina la turneul WTA de la Roma

 

Elina Svitolina

De cealalta parte, Svitolina vine dupa partida castigata in 3 seturi cu Anisimova. Ucraineanca, aflata pe locul 6 in clasamentul WTA, a avut de muncit serios pentru a trece jucatoarea din America. A cedat primul set la 2, set in care serviciul al doilea nu a functionat deloc. Nu exceleaza deloc pe zgura insa, este o jucatoare extrem de muncitoare care alearga pentru fiecare punct pus in joc. Pana sa ajunga la Roma, Svitolina a pierdut in primul tur la Madrid cu Teichmann, in 3 seturi. Aceasta poate profita de deplasarea ei in teren cu Muguruza care, s-ar putea sa nu fie 100% refacuta. Chiar daca ca joc este sub Muguruza pe aceasta suprafata, Svitolina a demonstrat ca este capabila sa-i puna probleme oricand ibericei.

Pronostic

Ma astept ca aceasta partida sa fie una echilibrata. Avand in vedere numarul de intalniri anterioare, ma indoiesc ca cele doua mai au ceva secrete sau nu stiu una despre cealalta. Ne vom raporta strict la forma de moment, forma care nu putem spune ca este cam aceeasi pentru ambele. Svitolina are de partea sa deplasarea in teren, Muguruza are serviciul care, cand intra este foarte puternic si bine plasat. Ramane de vazut starea de sanatate a ibericei care, a acuzat dureri la glezna la Charleston, fiind nevoita sa nu participe la turneul de casa de la Madrid. In partida cu Pera, a parut ca se simte bine si cred ca vom avea parte de o partida destul de intensa si lunga. Asadar, vom miza pe game-uri in acest meci.

• Ponturi tenis Garbine Muguruza vs Elina Svitolina:  Peste 19.5 game-uri @ 1.47 

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri