Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Iga Swiatek vs Karolina Pliskova Finala WTA Roma

ponturi tenis

Ponturi tenis Iga Swiatek vs Karolina Pliskova este duelul zilei in circuitul WTA. Cele doua jucatoare se intalnesc in cadrul finalei WTA de la Roma. Pliskova este la a 3-a finala consecutiva la Forro Italico. Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data, in 2020, pe hard. Swiatek se impunea atunci in 3 seturi.

Iga Swiatek

Castigatoarea din 2020 a turneului de mare slem Roland Garros, Swiatek poate castiga astazi al doilea turneu din acest sezon. S-a impus la inceputul anului la Adelaide, pe hard, suprafata pe care inca nu putem spune ca exceleaza. Totusi, jucatoarea din Polonia are doar 19 ani si deja jocul ei arata fabulos in unele momente. Are un stil de joc foarte ofensiv si agresiv, sta destul de bine si in schimburile din spatele terenului insa, cel mai mare atuu al polonezei este mentalul. Trateaza momentele importante ale jocurilor foarte bine, neasteptat de bine pentru varsta pe care o are.

In aceasta saptamana cedat doar un singur set, in partida cu Krejcikova, partida in care a fost nevoita sa cedeze si doua mingi de meci. Pe langa jucatoarea din Cehia, Swiatek a mai trecut de Riske, Keys, Svitolina si Gauff. Jocul ei a aratat foarte bine, a avut doar anumite momente in care a scazut nivelul si a comis greseli nefortate.

Iga Swiatek - Karolina Pliskova in Finala WTA de la Roma

Karolina Pliskova

De cealalta parte, Pliskova, la a 3-a finala consecutiva aici, va avea o misiune dificila astazi. Chiar daca se simte bine la Forro Italico si are de partea ei experienta, Pliskova va trebui sa fie la cel mai inalt nivel astazi. Jocul ei pana in acest moment este destul de oscilant, statisticile aratand ca acesta este cel mai bun turneu din acest sezon. Pliskova a servit destul de bine in acest turneu insa, jocul ei este destul de previzibil. Pana sa ajunga in finala, Pliskova a castigat 4 partide. Cu Sevastova si Zvonareva, Karolina nu a avut mai deloc probleme, le-a eliminat in minimum de seturi. Problemele au aparut in ultimele doua partide, cu Martic si Ostapenko, partide care au avut nevoie de set decisiv.

Pronostic

Swiatek porneste mare favorita in acest meci, datorita jocului mai complex pe care il poseda pe aceasta suprafata. Totusi, eu mizez pe o partida putin mai echilibrata decat o arata cotele. Cred ca vom avea parte de o partida cu cel putin 19 game-uri. Ambele jucatoare au aratat slabiciuni in aceasta saptamana, momente in care au permis adversarelor sa castige puncte destul de usor. Nu cred ca vom avea parte de multe schimburi din spatele terenului, ambele jucatoare vor cauta sa termine punctele cat mai repede. Pliskova va miza foarte mult pe serviciu deoarece, stie ca intr-un raliu cu poloneza,  este deficitara. Swiatek are o deplasare mult mai buna in teren decat a Karolinei, jucatoarea din Cehia avand de partea ei experienta.

Pronostic: Swiatek castiga meciul @ 1.42.

• Ponturi tenis Iga Swiatek vs Karolina Pliskova:  Peste 18.5 game-uri @ 1.44

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri