Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Irina Begu vs Stefanie Voegele – WTA Madrid

ponturi tenis

 Ponturi tenis Irina Begu vs Stefanie Voegele – se joaca Miercuri 28.04.2021 de la ora 14:00. Jucatoarea noastra o conduce 3-0 pe Voegele in cadrul intalnirilor directe, ultima avand loc pe hard la Shenzen in 2020.

Irina Begu

Irina Begu se afla locul 75 WTA, avand un inceput destul de bun de sezon. A decis sa inceapa sezonul de zgura direct la Madrid, ultima partida pana la meciul de ieri cu Kalinskaya fiind la Miami pe hard, chiar impotriva rusoaicei pe care a invins-o ieri. Pe hard a inceput anul destul de bine, a reusit sa o bata pe Konta si sa fie aproape de a castiga set cu Osaka. Dupa a fost destul de inconstanta in prestatii, a acuzat la un moment dat si anumite probleme medicale. Fata de sezonul precedent, putem observa o imbunatatire la serviciu, a reusit sa regleze foarte bine primul serviciu. Chiar daca porneste favorita si joaca pe suprafata ei preferata, romanca are momente cand scade destul de mult nivelul jocului.

 

Ponturi tenis Irina Begu vs. Stefanie Voegele

Stefanie Voegele

De partea cealalta, Voegele este iesita din prima suta mondiala din 2018, clasandu-se atunci pe locul 83. Ajunsa la 31 de ani, elvetianca a avut cea mai buna clasare in 2013, locul 50 WTA. Are 4 turnee castigate toate insa la nivel ITF, 3 pe hard si 1 pe zgura. Incomodeaza de cele mai multe ori adversarele cu jocul ei din defensiva si cu loviturile puternice pe care le trimite. La Madrid, a reusit sa treaca de Watson, in minimum de seturi, castigand 76% din puncte cu primul serviciu. Pana sa ajunga in Spania, a participat la turneul de la Bogota, Charleston 2 si Stuttgart. Bilantul pe zgura in acest sezon este pozitiv, a inregistrat 5 victorii si 3 infrangeri.

COTE MARITE PSG VS. MANCHESTER CITY

Pronostic

Jucatoarea din Romania porneste favorita si chiar daca se va impune nu vad sa o faca de o maniera categorica. Adversara ei are mai multe meciuri pe zgura in acest sezon, s-ar putea sa simta mingea mult mai bine. Un alt atuu pe care il detine Voegele este faptul ca loveste mingea in plin si foarte puternic. Begu a avut mereu probleme cu jucatoare care lovesc puternic mingea si stau bine in defensiva. Romanca a aratat ceva probleme in setul 1 al confruntarii cu Kalinskaya, s-a chinuit destul de mult si in setul 2 cu o jucatoare care nu are rezultate notabile pe zgura. Voegele poate sa-i puna probleme romancei astazi si ma astept sa castige minim un set.

• Ponturi tenis Irina Begu vs Stefanie Voegele : Voegele minim un set  cota 1.83

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri