Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Jaqueline Cristian vs Anhelina Kalinina

ponturi tenis

Ponturi tenis Jaqueline Cristian vs Anhelina Kalinina are loc astazi in cadrul calificarilor turneului French Open 2021. Cine invinge in aceasta partida va intra pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Partida este programata sa inceapa nu inainte de ora 14:30, ora Romaniei.

Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian se afla in acest moment pe locul 152 in clasamentul WTA, cea mai buna claasare a sa din circuit. Fata de sezonul precedent, jucatoarea noastra a reusit sa castige 12 pozitii, inregistrand pana in acest moment un bilant pozitiv in ceea ce priveste numarul de victorii si infrangeri. Cristian are 13 victorii si 9 infrangeri, un bilant de 4-3 pe zgura. Este o jucatoare extrem de ambitioasa care, lupta pentru fiecare punct. Are insa anumite lacune in joc, greseste foarte mult in momentele cheie ale jocurilor. Aici, a reusit sa treaca de Chirico si Sherif, cu ultima avand nevoie de set decisiv.

 

Jaqueline Cristian lupta pentru un loc pe tabloul principal de la RG 2021

 

PONTURI TENIS OSORIO SERRANO – MONICA NICULESCU 

Anhelina Kalinina

Kalinina, este cu siguranta la cel mai bun inceput de sezon al carierei. A inceput anul pe locul 163 in clasamentul WTA, momentan se afla pe locul 139. A reusit sa castige si doua turnee la nivel ITF, ambele pe zgura. Este neinvinsa in ultimele 12 partide, din punct de vedere moral fiind la un nivel foarte ridicat. Fata de sezoanele precedente, aceasta si-a schimbat mult stilul de joc. Cauta sa termine punctele rapid, are un stil de joc bazat pe agresivitate si lovituri puternice. Nu cred ca va avea probleme nici astazi, intalneste o adversara cu multe lacune in joc si nesiguranta la serviciu.

Pronostic

O misiune extrem de dificila va avea si tanara jucatoare Jaqueline Cristian. O intalneste pe Kalinina, jucatoare foarte in forma pe aceasta suprafata. Ucraineanca a reusit 15 victorii si doar 2 infrangeri in ultimele 17 meciuri disputate in acest sezon pe zgura. De asemenea, in ultimele 16 meciuri are doar o infrangere, la Polona Hercog in 3 seturi. Cred ca se va impune si astazi fara prea mari probleme, in fata unei jucatoare cu rezultate modeste in ultima vreme. Kalinina are un joc bazat pe forta, reuseste sa loveasca puternic mingea, lucru care o va incomoda vizibil pe Cristian. Mizam pe victoria jucatoarei din Ucraina la o diferenta de minim 5 game-uri.

• Ponturi tenis Jaqueline Cristian vs Anhelina Kalinina :  Kalinina handicap -4.5 game-uri.

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri