Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Konta vs Cirstea – Roland Garros

Ponturi Tenis Roland Garros
Ponturi tenis  Konta vs  Cirstea – Roland Garros este o disputa ce are loc Luni 31.05.2021 in primul tur al turneului de Grand Slam de la Paris. Jucatoarea noastra porneste usor favorita in aceasta partida, lucru datorat formei pe care Sorana o arata in ultima vreme pe suprafata rosie. Konta conduce 2-1 in cadrul intalnirilor directe, Sorana impunandu-se anul trecut la US Open. 

Johanna Konta

Aflata in prezent pe locul 20 in clasamentul WTA, Konta se afla pentru al saptelea an consecutiv pe tabloul principal de la Roland Garros. In 2019, Konta ajungea pana in semifinale la French Open. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci si pana in prezent. Konta a coborat 8 pozitii in clasamentul WTA iar jocul ei din ultima perioada nu impresioneaza. In acest an are 3 victorii si 6 infrangeri pe toate suprafetele. Ce-i drept, se descurca mult mai bine pe suprafetele rapide deoarece, este ajutata mult de serviciul exploziv pe care il poseda.

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ROLAND GARROS 2021

Sorana Cirstea

De cealalta parte, Sorana Cirstea a ajuns pana pe locul 54 in clasamentul WTA datorita performantelor din ultima perioada de pe zgura. Vine la Paris din postura de finalista la Strasbourg unde, a pierdut in 2 seturi cu Krejcikova. Jocul acesteia arata surprinzator de bine, are si un turneu castigat in acest an, la Istanbul. Ultima data cand reusea un sezon la fel de bun pe zgura, era in 2016. Atunci, termina anul cu 21 de victorii si 8 infrangeri pe suprafata rosie. Sorana poate face o figura frumoasa pe zgura de la Paris, este in varf de forma iar din punct de vedere moral este la cel mai inalt nivel.

Konta vs Sorana Cirstea in primul tur la French Open

Ponturi tenis Johanna Konta vs Sorana Cirstea

Pronostic

Chiar daca casele de pariuri o dau favorita pe jucatoarea noastra, nu cred ca Johanna Konta va ceda foarte usor in aceasta partida. Sorana este la un nivel foarte ridicat in acest moment pe zgura, cu victorii si turneu castigat in ultima perioada. Despre Konta nu putem spune acelasi lucru. Are doar 3 meciuri pe suprafata rosie, 2 dintre ele fiind infrangeri. Cu toate acestea, Konta remane o jucatoare redutabila, sa nu uitam ca a este fost numar 4 in clasamentul WTA. Pe langa asta, Sorana arata slabiciuni in jocul ei in anumite momente. Ma astept la o partida mai echilibrata decat o arata cotele, mizez pe o partida cu cel putin 20 game-uri. Cred ca vom avea parte de 3 seturi in acest meci.

• Ponturi tenis Konta vs Cirstea – Roland Garros:  Peste 19.5 game-uri @ 1.47

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri