Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Kuzmova vs Swiatek – Lugano

Ponturi tenis Kuzmova vs Swiatek: joi, 11 aprilie 2019, nu inainte de ora 12:00, in optimile competitiei de la Lugano are loc Kuzmova vs Swiatek. La agentiile de pariuri nu exista o favorita clara, cotele fiind apropiate.

Viktoria Kuzmova a intrat in top 50

Inceput bun de turneu pentru slovaca, aceasta reusind sa aiba un prim meci lejer, in care s-a impus in doua seturi.  A stat putin peste o ora pe teren, castigand cu 6-2, 6-2 in fata italiencei Gatto-Monticone (173 WTA). Aflata pe locul 46 in ierarhie, aceasta a revenit in Europa dupa ce a ajuns in saisprezecimile Miami Open. Acolo a fost eliminata de Kiki Betens, dar a fost nevoita sa joace set decisiv.

In acest an, pe suprafata dura s-a intamplat de putine ori ca Viktoria sa avanseze in turul al treilea. S-a intamplat la Dubai, acolo unde a iesit din sferturile de finala, invinsa o jucatoare de top 10. La fel s-a intamplat si la Miami, in saisprezecimi a fost scoata tot de o sportiva de top 10.

Ponturi tenis Kuzmova vs Swiatek

Swiatek, la 17 ani este aproape de top 100

Poloneza Iga Swiatek urmeaza ca luna viitoare sa implineasca 18 ani. La o varsta in care romanul da examenul maturitatii, aceasta joaca un tenis bun. A inceput Lugano cum nu se putea mai bine, trecand in doua seturi de ucrainianca Zavatska. A avut nevoie de o ora si cinci minute pentru a face asta cu brio, timp in care s-a impus cu 6-3, 6-0.

Iga vine si ea de pe taram nord-american, acolo unde mereu a jucat doua meciuri la Indian Wells si Miami. Nu a reusit acolo sa intre pe tabloul principal, pierzand tot la sportive din afara top 100 mondial. Totodata este si debutul pe zgura, o suprafata unde anul trecut s-a miscat bine, cucerind chiar un turneul ITF, tot in Elvetia, la Montreux.

Nu sunt deloc straine de meciurile directe, s-au intalnit la juniore, la US Open-ul din 2016 si atunci Kuzmova castiga in doua seturi. De data aceasta vorbim despre un cu totul alt nivel, o alta surprafata si cred ca Iga Swiatek este mai buna. O zic cifrele de anul trecut.

Ponturi tenis Kuzmova vs Swiatek: victorie Iga Swiatek, cota 1.70 la Unibet

More in Ponturi pariuri