Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Naomi Osaka vs Patricia Tig

Ponturi Tenis Roland Garros

Ponturi tenis Naomi Osaka vs Patricia Tig – este o partida care va avea loc in primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Partida se va disputa duminica 30.05.2021 si va putea fi urmarita in direct pe canalele Eurosport. Osaka s-a impus in set decisiv in 2015, in singura partida dintre cele doua, disputata pe hard.

Naomi Osaka

Naomi Osaka este la a 5-a prezenta pe tabloul principal de la French Open. Ocupanta locului 2 in clasamentul WTA nu impresioneaza nici ea in acest sezon pe zgura. Era eliminata la Madrid in saisprezecimi de catre Muchova in 3 seturi. In aceeasi faza a competitiei parasea si turneul de la Roma, Pegula reusind sa se impuna in minimum de seturi in fata niponei. La French Open nu are rezultate deloc notabile, oprindu-se de fiecare data inainte de faza saisprezecimilor. Sa nu uitam totusi, Osaka este castigatoare a 4 titluri de Grand Slam, fiind posesoarea unui joc foarte bun pe hard. Serviciul acesteia este exploziv chiar si pe zgura, sta excelent in defensiva si in schimburile din spatele terenului. In mod normal, n-ar trebui sa aibe probleme in aceasta partida.

 

Misiune imposibila pentru Patricia Tig in primul tur la Roland Garros

Ponturi tenis Naomi Osaka vs Patricia Tig

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ROLAND GARROS 2021

Patricia Tig

Patricia Tig ocupa in prezent locul 63 in clasamentul WTA revine pe zgura de la Paris dupa ce in toamna trecuta pierdea cu Fiona Ferro in 3 seturi. Lucrurile s-au schimbat mult de la acea partida si pana in prezent. Patricia este departe de forma aratata atunci cand reusea sa castige turneul de la Istanbul, al doilea al carierei. Pana in prezent are bilant negativ atat pe hard cat si pe zgura, castigand doar 3 partide in 2021 din 11 jucate. De asemenea, a coborat 7 pozitiii in clasamentul WTA in 2021. Jocul acesteia nu impresioneaza la nici un capitol. Comite destul de multe erori nefortate iar serviciul acesteia este destul de moale.

Pronostic

Chiar daca a castigat doar o partida din cele 3 jucate in acest sezon pe zgura, Osaka este clar jucatoarea mai valoroasa in aceasta partida. Sta mai bine decat adversara ei la toate capitolele. Ramane de vazut cat de serios va intra nipona in meci, in mod normal, aceasta va dicta ritmul jocului in aceasta partida. Mizez pe victoria jucatoarei din Japonia in minimum de seturi. Tig nu este deloc in forma si nici nu are multe arme cu care sa o atace pe Osaka. A pierdut in acest sezon pe zgura cu jucatoare mult sub adversara ei de duminica.

• Ponturi tenis Naomi Osaka vs Patricia Tig – Roland Garros : Osaka castiga cu 2-0 @1.50

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri