Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Rus vs Buzarnescu – Roland Garros

Ponturi Tenis Roland Garros
Ponturi tenis Rus vs Buzarnescu – Roland Garros – este o partida ce va avea loc in primul tur al turneului de Grand Slam de la Paris. Partida este programata sa inceapa luni si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport. Cele doua jucatoare se vor intalni pentru a 3-a oara, Mihaela reusind sa castige precedentele doua intalniri din 2017.

Arantxa Rus

Arantxa Rus ocupa in prezent locul 84 in clasamentul WTA. Este prezenta pentru a 7-a oara pe tabloul principal de la Roland Garros. Rus este o jucatoare modesta, cea mai buna clasare a sa fiind locul 72 in 2012. Are doar un singur turneu castigat din 2007 pana in prezent, la nivel ITF. In acest sezon are 11 victorii din 25 de meciuri disputate, 9-8 fiind bilantul acesteia pe zgura. Vine dupa un turneu bun facut la nivel ITF, jucat in Spania, a pierdut finala in 3 seturi in fata unei jucatoare aflata pe locul 330.

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ROLAND GARROS 2021

 

Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzarnescu se afla pe locul 173 in clasamentul WTA. Este prezenta pentru a 3-a oara pe tabloul principal de la Roland Garros, absenta de la editia precedenta care s-a desfasurat in toamna anului trecut. Buzarnescu este departe de forma din 2017, 2018 cand reusea sa ajunga pe locul 24 in clasamentul WTA. De atunci, Miki a fost macinata de accidentari si a fost nevoita sa faca pauze foarte mari care au scos-o din ritm. In acest sezon are doar 7 victorii din cele 18 meciuri disputate pe hard si zgura.

Meci dificil pentru Miki Buzarnescu in primul tur la French Open

Ponturi tenis Arantxa Rus vs Mihaela Buzarnescu

Pronostic

Chiar daca nu exceleaza nici ea in acest moment, Rus porneste clar favorita in fata Mihaelei Buzarnescu. Din punct de vedere moral, jucatoarea din Olanda sta clar mult mai bine. As zice si din punct de vedere al jocului pentru ca, Mihaela nu reuseste sa lege victorii si sa-si regaseasca forma buna de alta data. Rus este o jucatoare cu o deplasare foarte buna in teren si care profita foarte bine de mingea a doua. De asemenea este net superioara si la serviciu in fata Mihaelei care, in cele mai importante momente, nu reuseste sa puna in teren prima minge. Cred ca jucatoarea din Olanda se va impune in aceasta partida si va cauta sa dicteze ritmul inca din startul jocului.

• Ponturi tenis Rus vs Buzarnescu – Roland Garros: Arantxa Rus castiga meciul @1.40

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri