Connect with us

Biletul zilei

Ponturi Tenis US Open – 1.09.2020

ponturi tenis

Ponturi Tenis US Open – 1.09.2020

Va salut prieteni! Pentru astazi am pregatit o lista de Ponturi Tenis US Open – 1.09.2020. Oferta este foarte bogata, avem partide atat la masculin cat si la feminin si sper ca am anticipat cat mai bine duelurile. Primele meciuri vor incepe la ora 18:00 si se vor termina spre dimineata.

Am incheiat luna august destul de bine zic eu, bilant 7-3. Avand in vedere faptul ca abia acum o luna s-au reluat competitiile, personal sunt multumit de cum au mers treburile. De fiecare data cand am oferit lista de recomandari am avut peste 50% WIN.

Ponturi Tenis US Open – 1.09.2020

Pentru a doua zi de la US Open, am pregatit o lista de 15 pronosticuri, de la ambele turnee, ATP si WTA. Am ales cele  mai safe pronosticuri in opinia mea si sper ca procentajul sa fie unul bun. Recomand sa jucati partidele asa cum simtiti, nu recomand sa fie jucate toate pe un bilet deoarece, sunt destul de multe iar tenisul este un sport imprevizibil.

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO. Dupa parerea mea, au cea mai bogata oferta cand vine vorba de tenis, o varietate de pariuri speciale (asi, duble greseli,  pariuri pe break-uri, durata, etc.).

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE US OPEN 2020 !

More in Biletul zilei