Connect with us

Champions League

Real Madrid vs Manchester City – Pariu special pentru marea confruntare – 25.02.2020

Real Madrid vs Manchester City – Pariu special pentru marea confruntare – 25.02.2020

Real Madrid vs Manchester City – Iata ca dupa cautari indelungate au aparut si specialele ce le cautam in Uefa Champions League. Am descoperit un pariu promitator pentru disputa dintre Real Madrid si Manchester City. Sa vedem cine va avea castig de cauza dintre Zidane si Guardiola.

Partida Real Madrid vs Manchester City va fi transmisa la noi de catre cei de la DigiSport, TelekomSport si LookPlus. Ora de start a disputei este la 22:00, ora Romaniei.

Real Madrid vs Manchester City


Real MadridReal Madrid vs Manchester CityManchester City
  • Daca ma intrebati pe mine, Kevin de Bruyne este jucatorul complet. El este creierul echipei lui Pep Guardiola si de departe cea mai importanta piesa din lot. Tactica de la mijlocul terenului se invarte exclusiv in jurul lui si este genul de jucator ce poate decide de unul singur un meci de fotbal.
  • De cand cu stirea referitoare la excluderea din UCL, belgianul a zis ca el s-a facut fotbalist pentru a castiga cat mai multe trofee. Ma astept ca atat el, cat si intreaga echipa din Manchester sa fie arhi-motivata in aceste faze eliminatorii.
  • Media lui de suturi (in total, atat pe poarta, pe langa si in blocaj) in Premier League este de 2.9 si in destule partide importante a trimis 3-4 suturi catre poarta. Imi place foarte mult aceasta cota ca sa nu o bag in seama.
Pronostic:
Info: Pentru a gasi acest pronostic, trebuie sa alegeti din meniul de optiuni al acestui meci sectiunea “Suturi pe poarta”.

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Champions League