Connect with us

Ponturi pariuri

Roland Garros Ziua 2 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 28.09.2020

Roland Garros Ziua 2 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 28.09.2020

Iata-ne in a doua zi de la French Open, acolo unde avem parte de foarte, foarte multe meciuri. Totusi, o oferta bogata nu inseamna neaparat si castiguri garantate. De aceea, consider ca pentru o analiza mai buna, trebuie sa ne uitam peste cateva aspecte importante.

Cine sunt favoritii zilei?

Daca vrem sa alegem un bilet format din favoritii meciurilor, asta din punct de vedere al cotelor, avem o oferta destul de bogata.

Despre meciul lui Casper Ruud nu are rost sa vorbim. Cu toate a ar trebui sa castige partida, poate chiar in 3 seturi, acea cota de 1.03 nu ne ajuta in nicio directie.

In schimb, daca am alege o tripla formata din Ugo Humbert, Karen Khachanov si Darya Kasatkina, am cumula o cota de 1.66.

Bilet Betano

Daca se juca pe hard, cred ca Polmans avea sanse mai mari in fata lui Humbert. Asa, jucandu-se pe zgura, in conditiile in care Ugo l-a batut recent pe Rublev si se afla intr-o forma bunicica, pare o optiune buna.

Categoric, sa joci un single de 1.12 nu ar avea vreo noima. Insa meciul lui Karen cu Kamil pare perfect pentru a ne creste putin cota unui eventual bilet pe favoriti. Khachanov este un all arounder in timp ce polonezul se misca bine doar pe hard. Intr-un meci in care jucatorul rus il va ” misca ” pe teren pe polonez, ei bine, Karen ar trebui sa castige aici.

In ceea ce priveste a 3-a selectie, desi o jucatoare destul de imprevizibila, Kasatkina are toate armele sa castige aceasta partida, chiar in doua seturi. Daca ne uitam putin la cum joaca Harmony pe zgura si vedem ca in 3 din ultimii 4 ani are bilant negativ pe zgura, nu incape indoiala ca rusoaica e favorita. Intr-adevar, Darya este departe de forma de acum 2-3 ani insa acest meci ar trebui sa fie un simplu antrenament.

Daca alegi sa joci pe acesti favoriti, cota cumulata este de 1.66, la Betano.

Posibile surprize

Marin Cilic ( vs Dominic Thiem ) – 6.95 sa castige meciul / 3.85 sa ia doua seturi.

Marin Cilic - Dominic Thiem

Roland Garros Ziua 2 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 28.09.2020 – Poate furniza Marin Cilic o surpriza imensa?

Ei bine, nu cred ca este vreo indoiala ca Dominic Thiem este, probabil, in acest moment, cel mai bun jucator pe zgura. Cum Rafael Nadal nu a mai jucat de ceva timp, cred ca acest rol ii revine austriacului.

Da, intr-adevar, il ajuta H2H-ul pe Dominic, 3-0 vs Cilic, il ajuta suprafata. Totusi, cota este uriasa pe croat. La urma urmei, vorbim de un castigator de Grand Slam, chiar daca pe alta suprafata si in urma cu ceva ani.

Asistam la o surpriza? Ai o cota de 6.95 daca crezi ca Thiem pierde sau o cota de 3.85 daca crezi ca Cilic poate lua 2 seturi in aceasta partida.

Reuseste Iga Swiatek sa rastoarne calculele hartiei ?
Iga Swiatek

Roland Garros Ziua 2 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 28.09.2020 – Iga Swiatek poate fi o surpriza extrem de placuta

Poloneza de doar 19 ani are o confruntare in care, aparent, porneste in dezavantaj conform bookmakerilor.

De ce ar avea value aceasta cota de 2.50 pe victoria polonezei ?

Ei bine, forma de moment este mult mai buna pentru Iga. ( 9-2 vs 7-6 in acest an pe zgura ). Totodata, are avantajul moral in fata acesteia. Tot in acest an, la TipSport Elite, Swiatek a castigat cu 2-0, pe zgura. ( 7-6, 6-0 ).

In aceste conditii, s-ar parea ca Iga ar putea rasturna calculele hartiei. Crezi ca poloneza poate castiga in acest meci? Ai o cota de 2.50 la Betano !

Ai aflat de ultimele promotii pentru Roland Garros? Click aici si profita de ele !

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri