Connect with us

Biletul zilei

5 PRONOSTICURI ATP WIMBLEDON | 05.07.2023

5 PRONOSTICURI ATP WIMBLEDON | 05.07.2023

Salutare tuturor! Avem o saptamana plina de tenis asta pentru ca a inceput cel mai mare turneu al tenisului mondial, Wimbledon.

Dupa primele doua zile, s-au disputat foarte putine meciuri din cauza conditiilor meteo, insa urmeaza 3 zile insorite unde ne putem axa exclusiv pe aceasta competitie sportiva atat in turneul de simplu masculin cat si in cel feminin.

Am selectat 5 evenimente din competitia masculina, unde Novak Djokovic este din nou favorit la castigarea trofeului, pe care le-am analizat si care speram sa ne aduca un profit considerabil.

Am incheiat luna ce tocmai a trecut cu 18 pronosticuri win din cele 28 jucate, iar pentru acest inceput de iulie incercam sa aducem cat mai multe pronosticuri disponibile pe site-ul nostru unde gasiti numeroase oferte atat pentru pariuri sportive cat si pentru casino pe care nu trebuie sa le ratati.


PRONOSTICURI TENIS

1.Alexander Bublik – Jeffrey John Wolf

 • Bublik este un jucator cu un tenis foarte bun pe aceasta suprafata rapida reusind sa se foloseasca pe tot parcursul meciului de arma sa principala, serviciul si cred ca o sa se impuna in fata lui Wolf.
 • Bublik in acest sezon pe iarba a pierdut un singur meci din cele 8 disputate reusind sa castige chiar si trofeul la Halle, in timp ce americanul Wolf are in intreaga cariera 8 meciuri disputate pe aceasta suprafata reusind doar 4 victorii.

2.Aleksandar Vukic – Quentin Halys

 • Un meci intre doi jucatori cu un nivel de joc foarte apropiat, care pe aceasta suprafata se bazeaza pe jocul in forta si pe punctele castigate pe propriul serviciu, insa cu un plus Halys asta dupa ce in meciul trecut contra lui Evans, un jucator foarte bun pe iarba, a castigat fara prea multe probleme.
 • Cred ca o sa se impuna Halys, reusind in acest an pe suprafetele rapide turnee incredibile cu victorii la jucatori importanti de top.

3.Jannik Sinner – Diego Schwartzman

 • Pentru acest duel am ales sa mizez pe un pronostic special, mai exact ca Diego Schwartzman nu o sa aiba mai mult de un as in acest meci.
 • Stim cu totii ca Diego este un jucator scund, de doar 1.67 m care are mari probleme cu serviciul, iar in cele 3 meciuri disputate contra lui Sinner a reusit un singur as.
 • Sinner este un jucator care nu ofera prea multe sanse, intr-o continua miscare cu un plasament foarte bun si din acest motiv cred ca meciul o sa se incheie fara asi din partea lui Schwartzman.


4.Jordan Thompson – Novak Djokovic

 • Un meci spectaculos disputat pe terenul central unde il avem in fata pe marele campion al acestui turneu, dar si al tenisului mondial, Novak Djokovic.
 • Spre deosebire de alti mari jucatori, Nole nu forteaza foarte mult in primele tururi la turneele de Grand Slam, dovada si meciul trecut cu Cachin, iar Thompson este un jucator incomod ce joace foarte bine pe aceasta suprafata, iar un triplus 6-3 este foarte usor de obtinut.

5.Maxime Cressy – Laslo Djere

 • Pentru acest meci am ales sa mizez pe un pronostic special, mai exact pe total duble greseli Cressy peste 12.5.
 • Cressy este un jucator foarte inalt, care forteaza atat cu primul serviciu cat si cu al doilea, si reuseste sa faca 13 duble greseli atunci cand jocul nu merge in favoarea sa, doar intr-un singur set. Asa ca aceasta linie o sa fie atinsa cu usurinta.

Din cele 5 evenimente am format o cota de 9.15!!!

More in Biletul zilei