Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Ponturi tenis Cornet vs Niculescu – Australian Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Cornet vs Niculescu: marti, in turul I de la Australian Open 2020, Alize Cornet o va infrunta pe Monica Niculescu, in partea a doua de tablou.

Alize Cornet

Frantuzoaica in varsta de 29 de ani este pregatita sa isi egaleze cea mai buna prestatie la Australian Open. Ea a reusit in 2014 sa ajunga in turul al treilea, fiind cea mai buna prestatia la o editie de Grand Slam. Acum este acum usor favorita conform cotelor agentiilor de pariuri online din Romania.

Pe locul 61 WTA, Cornet a inceput cu sfert de finala la Auckland. Acolo unde s-a retras in setul al doilea al jocului cu Pegula. Ulterior, a pierdut si meciul din primul tur de la Hobart, unde a cedat in fata Rybakinei (26 WTA), cu 5-7, 3-6.

Monica Niculescu

Desi a iesit din primele o suta de jucatoare ale lumii, Niculescu a reusit sa joace foarte bine in calificari. Ea a fost nevoita sa joace trei meciuri pentru a intra pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam din 2020. Pana la urma s-a calificat ca urmare a succesului cu 6-2, 3-6, 6-4 in fata lui Voegele.

Este pregatita si ea sa lase o impresie buna la Australian Open Unde n-a mai reusit sa ajunga in turul 3 de sase ani. Aceasta este cea mai buna prestatie pe care locul 129 mondial a avut-o in intreaga sa cariera. De 18 ani joaca aceasta la profesionisti. Este sportiva romanca inca in activitate cu cea mai mare vechime in tenisul feminin. Are 32 de ani si in tot acest timp a cucerit patru titluri WTA.

Monica rezista foarte bine la meciurile care duc in set decisiv. Din nou, in calificari, doua din cele trei meciuri s-au decis in al treilea set. Asta arata o foarte buna pregatire fizica. Cred ca are tot ce ii trebuie sa tina aproape de o Alize Cornet care nu este in forma ei cea mai buna.

Ponturi tenis Cornet vs Niculescu: Monica Niculescu castiga minim un set, cota 1.46 la Unibet

CITESTE SI

More in Australian Open