Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Ponturi tenis – Zverev – Bedene – Australian Open – 15.01.2019

Zverev - Bedene

Marti dimineata, in data de 15 ianuarie, nu inainte de ora 05:00, se va juca Zverev – Bedene, infruntare din Australian Open, in care jucatorul neamt cauta sa porneasca cu dreptul.

◘ Zverev este unul dintre cei mai promitatori jucatori din noua generatie, de la care se asteapta multe, avand ce-i drept un talent urias. Neamtul nu a castigat vreun grand slam pana acum, cea mai buna performanta a sa intr-un astfel de turneu fiind calificarea in sferturile open-ului francez, in 2018, cand era invins de Dominic Thiem, un al mare talent. La ultima editie de Australian Open, Sascha a ajuns doar pana in turul al treilea, pierzand cu sud-coreeanul Chung. Zverev sta foarte bine din punct de vedere al moralului, avand in vedere faptul ca la finalul anului 2018 a reusit sa triumfe la Turneul Campionilor, dupa ce pe parcurs a invins nume grele ca Cilic, Isner, Federer sau Djokovic.

◘ Bedene este un jucator modest, fara realizari importante in intreaga sa cariera, care in turneele de mare slem nu a impresionat, turul trei fiind cea mai importanta performanta la acest nivel, la Roland Garros in 2016 si la Wimbledon in 2017. La precedenta editie de Australian Open, slovenul a fost eliminat inca din primul tur, la el cum se intamplase si la precedentele cinci, pierzand cu Federer in minimum de seturi. Numarul 67 mondial trece printr-o perioada nefasta, avand in vedere faptul ca vine dupa patru infrangeri la rand, pierzand cu Berankis, Gojowczyk, Raonic si Garcia-Lopez.

Zverev este un jucator mult mai bun, cu mult mai multe calitati, de la care multa lume are mari asteptari la acest turneu, mai ales ca vine dupa o performanta formidabila la Turneul Campionilor, asa ca ne asteptam sa inceapa in forta si sa obtina victoria in minimum de seturi.

• Ponturi tenis Zverev – Bedene: 3-0 Zverev -> cota 1.70

CITESTE SI

More in Australian Open