Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din tenis – 15.07.2020

Cota 2 din tenis – 15.07.2020

Salutare ! Pentru astazi am decis sa selectez doua evenimente care impreuna formeaza Cota 2 din tenis, mai exact finalele WTA si ATP de la turneul demonstrativ Bett1 Aces Berlin. Venim dupa 3 pronosticuri castigatoare fara probleme si sper ca dupa aceasta zi sa ne mentinem pe aceeasi linie.

 

Astazi, la Berlin, se vor disputa ambele finale, atat WTA cat si ATP, din cadrul turneului demonstrativ Bett1 Aces. In finala baietilor se vor intalni Dominic Thiem si Matteo Berretini, duel care va incepe la ora 13:00, ora Romaniei. De cealalta parte, Petra Kvitova o va intalni pe Elina Svitolina, meci care va incepe la ora 14:20.

Matteo Berrettini – Dominic Thiem:

  • La duelul dintre Berrettini si Thiem nu putem spune ca exista un favorit cert. Thiem este jucatorul mai experimentat, mai bun din punct de vedere tactic dar, Berrettini a crescut enorm in ultimul an si ii poate pune probleme mari astazi. Cei doi s-au intalnit de 5 ori pana acum, niciodata pe iarba, Thiem conducand cu 3-2. In 4 din ultimele 5 partide, am avut parte ori de TIE-BREAK in meci ori de set decisiv, ma astept si astazi sa fie la fel.

Petra Kvitova – Elina Svitolina:

  • Daca la baieti nu putem vorbi de un favorit cert, la aceasta confruntare Petra Kvitova porneste cu prima sansa datorita jocului aratat de aceasta pe iarba. Jucatoarea din Cehia a avut ieri probleme doar 2 game-uri, cand a scazut ea nivelul de joc si i-a permis olandezei Kiki Bertens sa joace. In rest, a fost foarte solida din toate punctele de vedere si ma astept si astazi sa nu-i dea prea multe sanse Svitolinei. Ucraineanca a jucat ieri cu Sevastova si nu a aratat mare lucru, marea ei problema fiind in continuare inconstanta jocului. Isi pierde concentrarea in multe momente ale jocului si comite multe erori nefortate. Nu cred ca aceasta ii poate pune probleme Kvitovei, mai ales ca Elina nu exceleaza deloc pe aceasta suprafata.

CLICK SA VEZI COTA 2 DIN FOTBAL DE ASTAZI !

Pentru Cota 2 din tenis de astazi, am ales cele mai safe pronosticuri in opinia mea. Petra Kvitova a aratat in precedentele meciuri de ce este in stare pe iarba, suprafata ei favorita. Are un serviciu extrem de solid, a demonstat in ultimele 2 meciuri ca poate oricand sa rupa punctul cu minge foarte bine plasate, backhand-ul i-a functionat perfect. In schimb, la baieti, ne asteapta un duel foarte echilibrat. Am ales la aceasta partida sa merg pe over game-uri, vad un meci echilibrat, decis in 3 seturi. Dominic Thiem pare ca s-a acomodat repede cu aceasta suprafata, desi a avut ieri ceva probleme cu Sinner, a fortat anumite puncte iar setul 2 s-a decis in TIE-BREAK. Berrettini este intr-o forma exceptionala, serviciul ii functioneaza perfect, backhand-ul de asemenea, Thiem poate avea probleme mari daca returul italianului functioneaza la fel de bine ca in meciul cu Bautista Agut.

PLASEAZA COTA 2 DIN TENIS LA BETANO ! TE ASTEAPTA UN BONUS DE 100% LA DEPUNERE PANA IN 500 LEI.

 

 

Cota 2 din Tenis – 15.07.2020

 

More in Cota 2