Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis 24.08.2020.

Meciul zilei din tenis 24.08.2020.

   Va salut pariori.Numele meu este Nicolae Vasile si azi voi incerca sa  ofer cea mai buna predictie din tenis. Diseara la turneul ATP  din Cincinnati, incepand cu ora 23.00 se intalnesc in 1/16 de finala,  sarbul Novak Djokovic  si Ricardas Berankis.Turneul se disputa  in New York, SUA si are premii in valoare de  4.222.190 dolari .Meciurile au loc pe suprafata hard si turneul  face parte din categoria ATP 1000.

Novak Djokovic

Liderul mondial in acest an are un procentaj de victorii perfect cu un raport 18/0 si 2 turnee castigate, iar azi cel mai probabil isi va trece in cont al 19- lea succes.Sarbul ajuns la 33 de ani ramane al 2-lea cel mai bun jucator pe faza defensiva/retur dupa Nadal.

Suprafata dura ramane specialitatea lui ,aici avand de altfel cele mai bune  cifre  de retur  cu un total de 55%  puncte castigate pe serviciul adversarului.Pe propria serva reusete sa obtina  un proventaj de 87% game-uri castigatoare.Venind dupa o pauza fortata sarbul are chef de tenis si este pregatit sa  faca un turneu bun.

Ricardas Berankis

Lituanianul de 30 de ani se claseasa pe locul 72 ATP  si este singurul tenismen din tara lui care a intrat in top 50 . Un dreptaci  de 1.75 metri  care nu a reusit sa treaca mai mult de 2 tururi la marile turnee, fiind mai mult un participant de turnee Challenger. Cu jucatorii  pe care i-a intalnit in turneele mici are o medie de 62.3%  a mingiilor pe propiul serviciu si o medie de 6 asi  pe meci.Cu adversarii din top 50 , lituanianul are o medie de 2.2 asi pe partida.

Una peste alta , Berankis este un jucator modest care nu ar trebui sa-i puna mari probleme, liderului la zi ATP.

Singura disputa intre cei doi a fost  in 2013 la US OPEN  cand sarbul s-a impus cu un sec 6-1/6-2/6-2  chiar  daca lituanianul era in cel mai bun an din cariera. Raportul la asi  in acel meci disputat in 3 seturi  a fost 10-3 .

Meciul  se disputa in sistemul  2 din 3 seturi , iar in opinia mea Ricardas Berankis ii va fi foarte greu sa scoata ceva din aceasta partida.

JOACA MECIUL ZILEI DIN TENISLA SUPERBET

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei