Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Novak Djokovic să câștige Masters 1.000 Paris

Ponturi tenis Novak Djokovic să câștige Masters 1.000 Paris

Ultimul turneu de categoria Masters 1.000 al sezonului începe luni, în sală, la Paris-Bercy. Aflat la prima apariție după US Open, sârbul Novak Djokovic a primit prima șansă la victorie din partea Unibet.

După turneul 500 de la Viena, este timpul pentru ultimul Masters 1000 al sezonului, unul plin de așteptări. După cele 4 mari turnee de Grand Slam, turneele Masters 1.000 sunt cele mai importante, în tenisul masculin.

Competiția se ține în capitala Franței. Un turneu care va reprezenta un pas în plus către ultima parte a anului, cu ATP Finals de la Torino și cu Cupa Davis.

Ponturi tenis Novak Djokovic să câștige Masters 1.000 Paris

Novak Djokovic va reveni pe teren, cu această ocazie. Este marele eveniment al finalului de an, în tenisul mondial.

Sârbul este absent din circuit de la finala US Open pierdută în fața lui Daniil Medvedev, când visul de a face Grand Slam-ul (toate cele 4 mari turnee câștigate într-un an calendaristic) a fost spulberat. Iar întrebarea care domină este dacă vom revedea un „Nole” încă afectat de eșec, în scădere fizic având în vedere vârsta (34 de ani), sau unul odihnit și dornic de alte recorduri.

Ponturi tenis Novak Djokovic să câștige Masters 1.000 Paris. Nole, bătut la US Open 2021

Djokovic nu va juca în primul tur, în virtutea faptului că, fiind lider ATP, este cap de serie numărul 1. Primul adversar al lui ”The Djoker” va fi câștigătorul jocului dintre ungurul Marton Fucsovics și italianul Fabio Fognini.

Ponturi tenis Novak Djokovic să câștige Masters 1.000 Paris

Rușii sunt principalul pericol pentru Djokovic. Este vorba despre Rublev, dar, mai ales, Medvedev. Pentru rusul Rublev există un posibil sfert de finală împotriva lui Novak Djokovic. Cei doi sunt pe partea de tablou cu grecul Stefanos Tsitsipas, cap de serie numărul 2, și polonezul Hubi Hurkacz, numărul 7.

În partea de jos a tabloului, posibilele sferturi de finală sunt cele dintre Casper Ruud și Sasha Zverev și dintre Jannik Sinner și Daniil Medvedev. Rusul, pe lângă faptul că a câștigat US Open, este și campionul en-titre de la Paris-Bercy, câștigând finala de anul trecut împotriva lui Zverev. Neamțul, proaspătul campion de la Viena, are a treia șansă la trofeu.

Djokovic, care a declarat că obiectivele pentru finalul de an sunt să-și păstreze locul 1 mondial și să câștiga Cupa Davis, a triumfat de cinci ori la Mastersul 1.000 de la Paris. La start nu se vor afla cei doi mari rivali ai sârbului: spaniolul Rafael Nadal și elvețianul Roger Federer. Ambii sunt accidentați.

Turneul Masters 1.000 de la Paris -> cota 2.6 la Unibet pentru câștigarea competiției de către sârbul Novak Djokovic. Este urmat de rusul Daniil Medvedev (4.5), de germanul Alexander Zveren (6.5) și de grecul Stefanos Tsitsipas (12.00).

CITESTE SI

More in Tenis