Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Tenis

Ponturi Alex Molcan vs Taylor Fritz – Wimbledon

Ponturi Alex Molcan vs Taylor Fritz

Ponturi Alex Molcan vs Taylor Fritz – Wimbledon

Sambata, in data de 2 iulie, nu inainte de ora 13:00, va avea loc duelul dintre Alex Molcan si Taylor Fritz, acesta contand pentru runda a treia de la Wimbledon.

Evident, jucatorul american porneste ca favorit cert in aceasta infruntare, fiind fara dubii mai bun. Acesta primeste cota 1.22 la agentia de pariuri online Unibet, in timp ce pentru un succes al slovacului avem cota 4.50.

Cotele de la Unibet pentru Alex Molcan vs Taylor Fritz

Alex Molcan

Este un jucator modest, care din punct de vedere al incasarilor din premii si, implicit, al performantelor, este mult sub nivelul adversarului sau, de aceea decizia agentilor de pariuri de a il da ca outsider in aceasta confruntare nu vine ca o surpriza.

Slovacul nu a castigat niciun titlu in cariera si nici nu a disputat vreo finala intr-un turneu ATP. Evident, nici in turneele de Grand Slam nu are realizari notabile. A ajuns pe tabloul principal doar de patru ori de-a lungul anilor, insa niciodata nu a depasit turul al treilea.

La Wimbledon, Alex Molcan a inceput foarte bine, cedand doar un singur set dupa doua meciuri. Mai intai, acesta a dat piept cu ibericul Pedro Martinez, pe care l-a invins cu 3-1, dupa ce a cedat primul set. A trecut apoi lejer de Marcos Giron, impunandu-se in minimum de seturi, pierzand doar noua game-uri.

La Betano primesti 33 RON pentru Wimbledon:

  1. CLICK AICI si deschide un cont nou la agentia de pariuri online Betano.
  2. Introdu codul bonus TENIS33 in pasul 3 din procesul de inregistrare.
  3. Trimite documentul de identitate si verifica-ti numarul de telefon si adresa de e-mail.
  4. Dupa ce ai urmat acesti pasi, in contul tau se vor aloca 33 RON pe care ii poti folosi pe meciurile de tenis de la Wimbledon.

Taylor Fritz

Putem spune fara sa stam pe ganduri ca este un jucator mult mai bun, ce are un palmares mult mai bogat, fiind astfel si mai experimentat. Asadar, nu este de mirare faptul ca boomkakerii au luat decizia de a il da ca favorit cert in aceasta confruntare.

Americanul a disputat opt finale in cariera, castigand trei, doua dintre ele in 2022. In martie, acesta triumfa la Indian Wells, dupa o finala cu Rafael Nadal. De asemenea, acesta a facut o figura frumoasa si la Eastbourne, chiar inainte de Wimbledon, invingandu-l pe Maxime Cressy in ultimul act.

Taylor Fritz poate produce o surpriza la turneul londonez, fiind in mare forma, avand evolutii extraordinare pana acum. Nu a cedat niciun set in primele doua tururi, trecand de italianul Musetti, dar si de britanicul Gray. A ajuns astfel la o serie de sase victorii consecutive, asa ca are si un moral bun.

Ponturi Alex Molcan vs Taylor Fritz

Taylor Fritz este fara dubii un jucator mai valoros, dar si mai experimentat, de la care avem mari pretentii. Acesta este in mare forma, asa ca ne asteptam sa faca o figura frumoasa in aceasta confruntare. Asadar, vom miza pe faptul ca se va impune la o diferenta de minim 2 seturi, la o cota de 1.44 oferita de Unibet.

Ponturi Alex Molcan vs Taylor Fritz: Fritz castiga la o diferenta de minim 2 seturi -> cota 1.44

CITESTE SI

More in Tenis