Connect with us

Tenis

Ponturi Alycia Parks vs Ana Bogdan – Wimbledon

Ponturi Alycia Parks vs Ana Bogdan

Ponturi Alycia Parks vs Ana Bogdan – Wimbledon

Joi, in data de 6 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, Ana Bogdan va da piept cu americanca Alycia Parks, intr-o partida ce conteaza pentru turul al doilea de pe tabloul feminin de la Wimbledon.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, jucatoarea noastra porneste ca favorita in aceasta infruntare. Unibet ii atribuie o cota de 1.46, in timp ce pentru un succes al adversarei sale ofera cota 2.75.

Cotele de la Unibet pentru Alycia Parks vs Ana Bogdan

Alycia Parks

Este o jucatoare tanara, cu mult mai putina experienta in circuitul feminin, in comparatie cu adversara sa. Asadar, nu este de mirare faptul ca porneste ca outsidera in aceasta infruntare, agentiile de pariuri avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

Americanca in varsta de 22 de ani, se gaseste in prezent pe locul 51 in clasamentul WTA. De-a lungul carierei, aceasta a castigat un singur titlu, triumfand la Lyon in februarie. In turneele de Grand Slam nu are realizari importante, la aceasta editie de Wimbledon bifand cea mai buna performanta a sa.

In primul joc disputat pe iarba londoneza, Alycia Parks a obtinut o victorie clara. Aceasta a infruntat-o pe germanca Anna-Lena Friedsam, in fata careia s-a impus in minimum de seturi. A pus astfel capat unei serii de patru infrangeri consecutive.

Ana Bogdan

In varsta de 30 de ani, joaca de 13 ani in circuitul WTA, astfel ca este mult mai experimentata. Nu putem spune ca are neaparat performante mult mai mari, insa este totusi la un nivel ceva mai bun, motiv pentru care porneste ca favorita la casele de pariuri.

Romanca se gaseste in acest moment pe locul 57 in ierarhia mondiala. Pana acum a castigat doar un singur titlu, insa intr-un turneu de 125 de puncte. Are realizari mai mari in turneele de Grand Slam, in comparatie cu adversara sa, insa, ce-i drept, a jucat si la mult mai multe editii de-a lungul anilor.

La fel ca adversara sa, Ana Bogdan a obtinut o victorie clara in primul tur de la Wimbledon. A avut-o ca adversara pe Samsonova, in fata careia s-a impus in minimum de seturi. A bifat astfel al saselea succes pe iarba in acest an, din opt partide disputate.


  1. CLICK AICI și deschide un cont nou la agenția de pariuri Betano.
  2. Introdu codul bonus RESTART în pasul 3 din procesul de înregistrare pentru fi eligibil pentru acordarea bonusului.
  3. Trimite documentul de identitate pentru a îți valida contul.
  4. În maxim 24 de ore ți se va acorda un bonus de 50 RON sub formă de Pariu Gratuit.

Ponturi Alycia Parks vs Ana Bogdan

Consideram ca jucatoarea noastra este superioara adversarei sale, asa ca avem pretentii de la aceasta. A jucat mult mai multe partide pe iarba in ultima perioada, motiv pentru care ar trebui sa se descurce mult mai bine in aceasta infruntare. Asadar, mergem cu incredere pe un succes al romancei, intr-o cota de 1.46 oferita de Unibet.

Ponturi Alycia Parks vs Ana Bogdan: Ana Bogdan castiga -> cota 1.46

More in Tenis