Connect with us

Tenis

Ponturi Coco Gauff vs Gabriela Ruse – Wimbledon

Ponturi Coco Gauff vs Gabriela Ruse

Ponturi Coco Gauff vs Gabriela Ruse – Wimbledon

Gabriela Ruse va avea o misiune infernala in primul tur de la Wimbledon, aceasta urmand sa dea piept cu Coco Gauff, una dintre favorite, intr-o partida programata sa se joace marti, in data de 28 iunie, nu mai devreme de ora 15:00.

Evident, americanca porneste ca favorita certa in aceasta confruntare, fiind mult peste nivelul adversarei sale. La agentia de pariuri online Unibet, aceasta primeste o cota de 1.08, in timp ce romanca are cota 8.50 la victorie.

Cotele de la Unibet pentru Coco Gauff vs Gabriela Ruse

Coco Gauff

Este una dintre cele mai bune jucatoare din circuitul feminin, fiind comparata deseori cu Serena Williams. E drept, este departe de nivelul acesteia, insa este totusi o jucatoare tanara, care are resursele necesare pentru a produce performante notabile in anii ce urmeaza.

Americanca se afla in prezent pe locul 12 in ierarhia WTA, fiind la cea mai buna clasare din caiera. E drept, are un an foarte bun, avand in vedere faptul ca a atins in premiera o finala de Grand Slam. Aceasta a stralucit la Roland Garros, nereusind insa sa ii faca fata polonezei Iga Swiatek, in fata careia a pierdut in maniera clara, izbutind sa castige doar patru game-uri.

Gauff a jucat optimi la ultimele doua editii de Wimbledon, insa are asteptari mult mai mari la actuala editie. Inainte de startul turneului, aceasta a jucat la Berlin, unde nu a aratat deloc rau. Le-a eliminat pe rand pe Li, Wang si Pliskova, pierzand insa in semifinale cu Jabeur.

Gabriela Ruse

In comparatie cu adversara sa, este o jucatoare modesta, fiind mult sub nivelul acesteia, din punct de vedere al performantelor. Asadar, agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera in aceasta confruntare.

Romanca este la cel mai bun an al sau, avand in vedere faptul ca a atins cea mai buna clasare. In mai, aceasta urca pana pe locul 51, coborand insa trei pozitii, in prezent ocupand pozitia 54. Are in palmares doua finale, ambele disputate in iulie 2021, triumfand la Hamburg, pierzand la Palermo.

Gabriela Ruse nu are un record bun in turneele de Grand Slam, avand in vedere faptul ca doar o singura data a depasit primul tur. Asadar, nu are motive sa spere la un parcurs lung la Wimbledon, mai ales ca inceputul la turneu este unul infernal. Nici nu se poate lauda cu evolutii grozave pe iarba, jucand trei partide in 2022, pierzand doua dintre ele.

Ponturi Coco Gauff vs Gabriela Ruse

Dupa cum mentionam, Coco Gauff este jucatoarea mai buna, fiind extrem de puternica, iar pe iarba isi poate etala calitatile. Ne asteptam ca aceasta sa se impuna in maniera clara, in minimum de seturi. Asadar, vom miza pe varianta „sub 20,5 game-uri”, intr-o cota de 1.47 oferita de Unibet.

Ponturi Coco Gauff vs Gabriela Ruse: sub 20,5 game-uri -> cota 1.47

CITESTE SI

More in Tenis