Connect with us

Tenis

Ponturi Elena Rybakina vs Simona Halep – Wimbledon

Ponturi Elena Rybakina vs Simona Halep

Ponturi Elena Rybakina vs Simona Halep – Wimbledon

Joi, in data de 7 iulie, nu mai devreme de ora 17:00, Simona Halep se va lupta cu Elena Rybakina pentru a obtine a doua sa calificare in ultimul act de la Wimbledon.

Evident, jucatoarea noastra porneste ca favorita certa la casele de pariuri, fiind ce-i drept mai buna. La Unibet, aceasta primeste o cota de 1.34, in timp ce jucatoarea din Kazakhstan are o cota de 3.35 la victorie.

Cotele de la Unibet pentru Elena Rybakina vs Simona Halep

Elena Rybakina

Este o jucatoare interesanta, foarte talentata, insa care este totusi sub nivelul adversarei sale, din punct de vedere al experientei si, implicit, al performantelor. Asadar, agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera in aceasta confruntare.

Jucatoarea din Kazakhstan nu se poate lauda cu realizari importante de-a lungul carierei. Aceasta nu a cucerit decat doua titluri WTA, desi a disputat nu mai putin de opt finale. In turneele de Grand Slam are de asemenea performante destul de modeste, cel putin in comparatie cu adversara sa. Se poate lauda cu un sfert de finala la Roland Garros, in 2021, dar si cu aceasta calificare in semifinalele de la Wimbledon.

Chiar daca a inceput rau pe iarba in acest sezon, Rybakina are un parcurs foarte bun la turneul londonez. Aceasta a trecut de primele patru tururi fara sa cedeze vreun set, invingandu-le pe rand pe Vandeweghe, Andreescu, Zheng si Martic. A cedat primul set in sferturi, in duelul cu Ajla Tomljanovic, impunandu-se dupa ce a pierdut prima mansa.

Simona Halep

Nu are nevoie de prezentari speciale, fiind una dintre cele mai importante jucatoare din circuitul WTA. Aceasta este peste nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, inclusiv din punct de vedere al infruntarilor directe, de aceea bookmakerii o dau ca favorita, cum era si normal de altfel.

Romanca are in palmares performante uriase, mult peste cele ale adversarei, castigand 23 de titluri in cariera. Este pentru a noua oara intr-o semifinala de Grand Slam si pentru a treia oara la Wimbledon. In cinci din precedentele opt dati in care a ajuns in ultimele patru intr-un astfel de turneu, aceasta s-a calificat si in finala.

De mentionat faptul ca Simona Halep nu a mai pierdut la Wimbledon de multa vreme. Aceasta vine dupa 12 victorii consecutive la Londra, interval in care nu a cedat decat un singur set. La editia actuala le-a eliminat pe rand pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa si Anisimova, castigand de fiecare data cu 2-0.

Ponturi Elena Rybakina vs Simona Halep

Simona Halep joaca la un nivel foarte bun, in ultimele doua partide avand evolutii impecabile. Nu spunem ca va avea neaparat o misiune facila, insa ne asteptam sa se impuna. Totusi, mizam pe faptul ca jucatoarea din Kazakhstan va obtine si ea minim opt game-uri. Asadar, recomandam un pariu pe varianta „peste 19,5 game-uri”, intr-o cota de 1.58 oferita de Unibet.

Ponturi Elena Rybakina vs Simona Halep: peste 19,5 game-uri -> cota 1.58

More in Tenis