Connect with us

Roland Garros

Ponturi Gombos vs Carreno-Busta – Roland Garros

Ponturi Gombos vs Carreno-Busta

Ponturi Gombos vs Carreno-Busta – Roland Garros

Duminica, in data de 30 mai, nu mai devreme de ora 12:00, va avea loc duelul dintre Norbert Gombos si Pablo Carreno-Busta, din primul tur de la Roland Garros.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Carreno-Busta porneste cu prima sansa, ceea ce nu surprinde deloc. La Betano, acesta primeste o cota de 1.16, in timp ce pentru un succes al lui Gombos avem cota 5.70.

Cotele de la Betano pentru Gombos vs Carreno-Busta

Gombos

Este un jucator modest, daca ne raportam la performantele obtinute de acestea de-a lungul anilor, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste cu sansa a doua in aceasta infruntare.

Ajuns la 30 de ani, slovacul nu a cucerit niciun trofeu in cariera de profesionit. In turneele de mare slem, acesta nu a depasit niciodata turul al treilea, performanta pe care a stabilit-o chiar la Roland Garros, in urma cu un an.

Inainte de a-si incepe aventura la open-ul francez, Gombos a mai disputat patru turnee pe zgura in acest an. A luat parte la turneul de la Marbella, unde s-a oprit in sferturi, fiind eliminat tot in sferturi la Munchen, pierzand apoi in semifinale la Praga, pentru ca la turneul din Parma sa atinga tot faza sferturilor.

Carreno-Busta

Este fara dubii jucatorul mai bun, care se poate lauda cu performante mult mai mari in cariera. Ibericul a cucerit pana acum cinci titluri, ultimul venind anul acesta, in aprilie, la Marbella.

Cand vine vorba de turneele Grand Slam, acesta are realizari mult mai mari. Si-a trecut in palmares doua semifinale, ambele la US Open, in 2017 si 2020, jucand de asemenea in sferturile de la Roland Garros, tot in 2017 si 2020.

Pe zgura, Pablo Carreno-Busta nu se descurca rau in acest sezon. Dupa ce a triumfat la Marbella, acesta a avut un parcurs modest la Monte Carlo, unde a ajuns doar pana in optimi. A impresionat apoi in Barcelona, unde a fost eliminat de conationalul sau, Nadal, in semifinale. A luat parte apoi la turneul de la Roma, unde a fost insa nevoit sa se retraga dupa un joc.

Ponturi Gombos vs Carreno-Busta

Diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este categorica, Pablo Carreno-Busta fiind fara indoiala mai bun. Nu este exclus ca in aceasta confruntare sa se impuna in minimum de seturi, insa ne asteptam ca Gombos sa fie totusi un oponent destul de dificil, asa ca mizam pe faptul ca acesta va castiga minim 11 game-uri. Asadar, vom miza pe varianta “peste 28,5 game-uri”, la o cota de 1.44 oferita de Betano.

Ponturi Gombos vs Carreno-Busta: peste 28,5 game-uri -> cota 1.44

CITESTE SI

More in Roland Garros