Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Tenis

Ponturi Iga Swiatek vs Lesley Kerkhove – Wimbledon

Ponturi Iga Swiatek vs Lesley Kerkhove

Ponturi Iga Swiatek vs Lesley Kerkhove – Wimbledon

Joi, in data de 30 iunie, nu inainte de ora 17:00, poloneza Iga Swiatek, principala favorita de la Wimbledon, va da piept cu olandeza Lesley Kerkhove, intr-o partida ce conteaza pentru runda a doua.

Agentiile de pariuri o dau ca favorita certa pe jucatoarea din Polonia, fiind ce-i drept net superioara adversarei sale. La Unibet, aceasta primeste o cota infima de 1.01, in timp ce jucatoarea din Olanda are cota 25.00 la victorie.

Cotele de la Unibet pentru Iga Swiatek vs Lesley Kerkhove

Iga Swiatek

Nu are nevoie de prea multe prezentari, fiind una dintre cele mai bune jucatoare din circuitul WTA, daca nu chiar cea mai buna. Este extrem de puternica, dar in acelasi timp si foarte talentata, in ultimii ani acumuland multa experienta in circuit. Asadar, nu este o surpriza faptul ca porneste ca favorita certa la casele de pariuri.

La doar 21 de ani, jucatoarea poloneza are in palmares noua titluri, cinci dintre ele in turnee de 1000 de puncte. De asemenea, aceasta a triumfat si in doua randuri la Roland Garros, in 2020, dar si in 2022. Inca nu a confirmat la Wimbledon, insa are toate motivele sa spere la un parcurs lung, tinand cont de faptul ca la precedentele doua turnee de Grand Slam a atins de fiecare data minim semifinalele.

De asemenea, aceasta este si in mare forma, avand in vedere faptul ca este neinvinsa din februarie. Aceasta pierdea cu Ostapenko la Dubai, de atunci jucand nu mai putin de 36 de partide, in acest interval castigand sase titluri consecutive. La Wimbledon a inceput in forta, in primul joc invingaind-o pe Jana Fett in minimum de seturi, cedand doar trei game-uri.

La Betano primesti 33 RON pentru Wimbledon:

  1. CLICK AICI si deschide un cont nou la agentia de pariuri online Betano.
  2. Introdu codul bonus TENIS33 in pasul 3 din procesul de inregistrare.
  3. Trimite documentul de identitate si verifica-ti numarul de telefon si adresa de e-mail.
  4. Dupa ce ai urmat acesti pasi, in contul tau se vor aloca 33 RON pe care ii poti folosi pe meciurile de tenis de la Wimbledon.

Lesley Kerkhove

Este o jucatoare modesta, aproape necunoscuta pentru publicul larg, ceea ce nu mira, avand in vedere faptul ca are realizari modeste in cariera, desi joaca in circuit de o buna perioada. Asadar, casele de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera clara in aceasta confruntare.

Olandeza are opt titlri in palmares, toate obtinute insa in turnee ITF. Evident, in turneele de mare slem nu are performante importante, anul acesta atingand doar pentru a doua oara turul secund.

Pentru a ajunge pe tabloul principal, Kerkhove a trebuit sa treaca prin calificari, jucand cu Boskovic, Lazaro Garcia si McHale. In primul tur, aceasta a infruntat-o pe britanica Sonay Kartal, in fata careia s-a impus cu 2-1.

Ponturi Iga Swiatek vs Lesley Kerkhove

Iga Swiatek traverseaza o forma de necrezut, astfel ca nu este de mirare faptul ca este favorita clara a turneului. Tinand cont de evolutia din prima runda, ne asteptam ca aceasta sa se impuna din nou in maniera clara. Pornind de la premisa ca va castiga in minimum de seturi, vom miza pe varianta „sub 16,5 game-uri”, la o cota de 1.62.

Ponturi Iga Swiatek vs Lesley Kerkhove: sub 16,5 game-uri -> cota 1.62

CITESTE SI

More in Tenis