Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Tenis

Ponturi Irina Bara vs Chloe Paquet – Wimbledon

Ponturi Irina Bara vs Chloe Paquet

Ponturi Irina Bara vs Chloe Paquet – Wimbledon

Confruntarea dintre Irina Bara si Chloe Paquet este una ce conteaza pentru primul tur de la Wimbledon, aceasta fiind programata sa se joace luni, in data de 28 iunie, nu inainte de ora 13:00.

Agentiile de pariuri anticipeaza un duel destul de echilibrat, insa inclina balanta spre jucatoarea din Franta. La Unibet, aceasta primeste cota 1.80, in timp ce romanca are cota 2.02 la victorie.

Cotele de la Unibet pentru Irina Bara vs Chloe Paquet

Irina Bara

Obiectiv vorbind, desi este romanca si o sustinem la orice turneu la care ia parte, trebuie sa spunem ca este totusi o jucatoare modesta. Nu este cu mult sub nivelul adversarei sale, insa nu am putea spune ca decizia bookmakerilor de a o da ca outsidera vine ca o surpriza.

Aflata in prezent pe locul 122 in ierarhia WTA, aceasta nu a triumfat la niciun turneu in circuitul profesionist. E drept, are in palmares noua titluri, obtinute insa in turnee ITF. Nici in turneele de Grand Slam nu are realizari importante. Cel mai bun parcurs al sau a venit la Roland Garros, in 2020, cand atingea runda a treia.

Aflata in premiera pe tabloul principal de la Wimbledon, Irina Bara nu are sperante prea mari la acest turneu. Nici nu ar avea cum, avand in vedere faptul ca nu a disputat niciun meci pe iarba in acest sezon. Ultimul joc al acesteia a venit la Valencia, pe zgura, pierzand cu 2-1 in fata chinezoaicei Zheng.

Chloe Paquet

Din punct de vedere al performantelor, este undeva la nivelul adversarei noastre. Este greu de spus daca in acest moment este o jucatoare mai buna, insa totusi, bookmakerii o dau ca favorita in aceasta confruntare.

Frantuzoaica, la fel ca adversara sa, nu a castigat decat turnee ITF in cariera, sase la numar. De asemenea, are un record modest si in turneele de Grand Slam. Nu a ajuns pe tabloul principal decat de sapte ori si doar o singura data a reusit sa depaseasca primul tur.

La randul sau, debutanta la Wimbledon, Chloe Paquet a disputat un joc pe iarba in 2022. In urma cu doua saptamani, aceasta lua parte la Challenger-ul de la Gaiba, din Italia. In primul tur a dat piept cu In-Albon, locul 113, in fata careia a pierdut in minimum de seturi.

Ponturi Irina Bara vs Chloe Paquet

Cele doua s-au mai infruntat in trecut, doar o singura data ce-i drept, pe zgura de la Valencia, intr-o partida disputata in septembrie 2019. Atunci, jucatoarea noastra se impunea cu 2-1, ceea ce ar trebui sa ii dea incredere inainte de acest duel. Totusi, nu mergem pe mana acesteia, ci vom miza pe varianta game-urilor, 20 fiind suficiente pentru a ne aduce profit. La Unibet, recomandarea noastra primeste o cota foarte buna de 1.55.

Ponturi Irina Bara vs Chloe Paquet: peste 19,5 game-uri -> cota 1.55

CITESTE SI

More in Tenis