Connect with us

Tenis

Ponturi Laura Siegemund vs Sorana Cirstea – US Open

Ponturi Laura Siegemund vs Sorana Cirstea

Ponturi Laura Siegemund vs Sorana Cirstea – US Open

Marti, in data de 30 august, nu mai devreme de ora 18:00, se va juca partida dintre Laura Siegemund si Sorana Cirstea, aceasta contand pentru primul tur de la US Open.

Agentiile de pariuri o dau ca favorita clara pe jucatoarea noastra, aceasta primind cota 1.36 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succes al jucatoarei din Germania avem o cota de 3.20.

Cotele de la Unibet pentru Laura Siegemund vs Sorana Cirstea

Laura Siegemund

Daca ne raportam la palmaresul sau, am putea spune ca este sub nivelul adversarei sale. Aceasta a adunat aproximativ 4 milioane de dolari din premii, cu trei milioane mai putin decat rivala sa. Asadar, nu este de mirare faptul ca porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare.

Jucatoarea din Germania, aflata in prezent pe locul 182 in ierarhia WTA, nu a castigat decat doua titluri in cariera. In turneele de mare slem, cea mai mare performanta a sa a venit in 2020. Aceasta ajungea in sferturile de finala de la Roland Garros, atingand aceasta faza pentru prima data in cariera.

Inainte de US Open, Laura Siegemund a jucat la Cleveland, unde nu s-a descurcat deloc rau. Dupa ce a trecut pe rand de Urhobo, Di Lorenzo si Kalinina, aceasta a fost eliminata de Samsonova in faza optimilor de finala.

Sorana Cirstea

Daca tinem cont de ierarhia WTA, este clar ca este jucatoarea mai buna, aceasta ocupand locul 37 in prezent. Putem spune de asemenea ca are si evolutii ceva mai solide in acest an, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca favorita clara in aceasta confruntare.

Romanca, la fel ca adversara sa, si-a trecut in cont doua titluri de-a lungul anilor. Are la randul sau un sfert de Grand Slam, tot la Roland Garros, insa in 2009. Se mai poate mandri si cu doua optimi de finala pe hard-ul de la Australian Open, in 2017, dar si in acest an.

Sorana Cirstea, la fel ca adversara sa, a luat parte la turneul de la Cleveland inainte de a juca la US Open. Dupa ce a trecut lejer de Zacarias in saisprezecimi, castigand cu 2-0, aceasta a pierdut cu acelasi scor in optimi, in fata polonezei Magda Linette.

Ponturi Laura Siegemund vs Sorana Cirstea

Consideram ca Sorana Cirstea este jucatoarea mai buna, care in mod normal ar trebui sa se impuna. Totusi, nu vom merge pe mana sa, ci mizam pe varianta game-urilor. Chiar daca romanca se va impune in minimum de seturi, ne asteptam ca Siegemund sa isi adjudece minim 7 game-uri. Asadar, recomandam un pariu pe varianta „peste 18,5 game-uri”, la o cota de 1.53 oferita de Unibet.

Ponturi Laura Siegemund vs Sorana Cirstea: peste 18,5 game-uri -> cota 1.53

CITESTE SI

More in Tenis