Connect with us

Australian Open

Ponturi pariuri Dayana Yastremska vs Serena Williams – Australian Open – 19.01.2019

Sambata, in sesiunea de zi de la Australian Open, in turul al treilea urmeaza sa avem intalnirea ponturi pariuri Dayana Yastremska vs Serena Williams, “Rod Laver Arena” fiind locul de desfasurare.

Desi se afla pe locul 57 mondial, cea mai buna clasare din istorie, nu este de foarte mult timp intrata la profesionisti, asta si pentru ca are 18 ani. Provenita din Ucraina, aceasta are deja la activ un turneu castigat, totodata fiind si pentru prima data cand ajunge in turul al treilea la un turneu de Grand Slam. Totul a fost posibil dupa inceputul foarte bun de turneu, Dayana Yastremska a trecut cu 7-5; 6-2 de catre Sam Stosur, reprezentanta gazdelor. Jucatoarea din Ucraina a avut nevoie de trei seturi pentru a dispune apoi de Carla Suarez Navarro, sportiva de care a trecut cu 6-3; 3-6; 6-1, dupa doar o ora si 34 de stat pe teren, avand nevoie de trei oportunitati pentru a inchide setul.

Favorita turneului la casa de pariuri, Serena Williams a facut din nou spectacol la Australian Open, turneu unde s-a calificat fara vreo emotie in detrimentul lui Eugenie Bouchard, sportiva pe care a reusit sa o elimine dupa un dublu 6-2, stand pe teren o ora si 11 minute. De altfel, pana acum nu s-a intamplat sa vedem seturi care intra in prelungiri, este foarte greu sa se intample asta cand joci contra Serenei si cel mai bine a simtit asta Tatjana Maria, in turul inaugural, jucatoarea din Germania a pierdut cu 0-6; 2-6, in unul dintre cele mai scurte meciuri de la aceasta editie de Australian Open. Lucrurile se repeta din nou in ceea ce priveste cotatia la pariuri, 1.15 este cota pentru un nou succes al americancei.

Avand in vedere diferenta de valoare dintre cele doua jucatoare, nu cred ca Serena o sa poata aborda meciul de asa maniera cat Daya Yastremska sa ii poata pune probleme. Loviturile naucitoare astept si ele sa fie la ordinea zilei, suficient de mult, cat sa vedem un succes lejer, care sa vina in minimum de seturi.

Pronostic ponturi pariuri Dayana Yastremska vs Serena Williams: scor corect 0-2, cota 1.50 la Unibet

More in Australian Open