Connect with us

Indian Wells

Ponturi pariuri Kirsten Flipkens vs Eugenie Bouchard – Indian Wells – 06.03.2019

In primul act al turneului de la Indian Wells se va desfasura Kirsten Flipkens vs Eugenie Bouchard, o partida unde jucatoare din Canada este favorita la agentiile de pariuri.

Kirsten Flipkens a ajuns la o varsta respectabila pentru o jucatoare de tenis. Belgianca a implinit recent 33 de ani, iar in decursul celor 16 ani de cand a trecut la profesionisti a reusit sa obtina un singur titlu WTA. Inceputul de sezon n-a fost tocmai ce si-a propus, asta desi a inalnit jucatoare modeste, n-a reusit sa treaca de primul tur in primul Grand Slam al anului, Australian Open, la fel cum s-a intamplat si spre sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand a facut act de prezenta contra unei alte jucatoare din Belgia, Van Uytvanck, in fata careia a pierdut in minimum de seturi, 2-6, 4-6. A fost si ultimul meci pe care Flipkens l-a disputat la vreun turneu, acela jucat tot pe suprafata dura.

Eugenie Bouchard a avut cateva meciuri grele in acest inceput de an, ultimul dintre ele a adus-o fata in fata cu Simona Halep, la Dubai, acolo unde a pieerdut in doua seturi, dupa 6-7, 4-6. Mai mult recunoscuta pentru aparitiile sale in revistele glossy decat pentru tenisul bun pe care il practica, canadianca este acum pe locul 73 in ierarhia WTA, iar singura ei realizare ramane un tur 3 la turneul challenger de la New Heaven, unde a parasit competitie in sferturile de finala, eliminata fiind de catre o alta jucatoare de tenis din Canada, Bianca Andreescu, fiind atunci 2-6, 0-6.

Cu toate ca sunt sportive cu o vechime in tenisul mondial feminin nu s-au intalnit pana acum in vreun meci direct. Totusi, pe aceasta suprafata sunt obisnuite sa joace, deoarece in Canada si Belgia pe guma se incepe tenisul, drept pentru care trebuie sa ne asteptam la un nivel destul de ridicat al celor doua sportive. Pe de alta parte, asa cum Flipkens evolueaza in acest inceput de sezon clar lasa urma de indoiala si aici poate Genie sa puna accent, ea fiind cotata cu prima sansa.

Pronosticul nostru pentru Kirsten Flipkens vs Eugenie Bouchard: Eugenie Bouchard castiga cota 1.42 la Unibet

More in Indian Wells