Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis – 17.11.2020

ponturi tenis

 

Ponturi tenis – 17.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 17.11.2020 este formata din 8 pronosticuri. Dupa cateva zile de pauza revenim cu o lista de pronosticuri care se bazeaza in mare parte pe turneele de tip Challenger de la Guayaquil, Orlanda si Ortisei.

Gunneswaran vs. Riffice – Ponturi tenis 17.11.2020

PONTURI ROMANIA U21 VS. DANEMARCA U21 

Va reamintesc ca tenisul este pe final de sezon, turneele sunt destul de micute si pot aparea meciuri destul de ciudate, greu de anticipat. La turneele de tip Challenger mereu au aparut suprize, de cele mai multe ori din partea favoritilor, lipsa motivatiei fiind de cele mai multe ori cauza.

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 52 WIN, 22 LOST

Reuseste Gunneswaran inca un turneu bun in SUA ?

Nu inainte de ora 18:20, ora Romaniei, Prajnesh Gunneswaran il va intalni pe tanarul Sam Riffice in cadrul turneului de tip Challenger de la Orlando. Indianul Gunneswaran vine dupa un alt turneu bun in SUA, a jucat finala turneului de la Cary. A pierdut in 3  seturi cu Denis Kudla, americanul facand si el partide foarte bune aici.

Conditiile nu difera foarte mult si ma astept ca astazi Gunneswaran sa se impuna din nou. Are in fata un jucator tanar, fara prea mari performante si experienta. Riffice este un jucator de nivel ITF, un singur turneu castigat pana acum in cariera la acest nivel. Are doar un singur oficial jucat in acest an, pierdea in fata lui Quiroz acum 2 saptamani aici, in SUA, la un ITF. In rest, tanarul american a evoluat la turnee amicale, de antrenament care, nu sunt foarte relative in analiza unei partide.

In opinia mea, Gunneswaran este jucatorul mult mai experimentat si in forma, a facut un joc foarte bun la Cary, serviciul i-a functionat foarte bine. Daca este concentrat 100% si motivat precum saptamana trecuta, nu vad cum ar putea pierde acest meci.  

1.40 este cota oferita de catre cei de la BETANO pentru o victoria indianului. 

Lista cu recomandari contine pronosticuri care se pot juca la BETANO , aici gasiti cea mai buna oferta de pariere pe tenis. 

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri