Connect with us

Indian Wells

Ponturi pariuri Vera Lapko vs Victoria Azarenka – Indian Wells – 06.03.2019

Miercuri, in chiar primul act al turneului de la Indian Wells avem infruntarea a doua jucatoare din Belarus, Vera Lapko vs Victoria Azarenka, partida in care Vika pleaca favorita autoritara la agentiile de pariuri.

Vera Lapko este o sportiva din noua generatie a tenisului din Belarus, aceasta a implicit 20 de ani, dar in ciuda fragezimii se afla pe un loc mai mult decat decent, ea aflandu-se pe locul 62 in ierarhia WTA. Din nefericire pentru ea nu merge loc bine in 2019, aceasta a luat un singur set in ultimele cinci dueluri avute in competitiile unde a fost angrenata si atunci s-a intamplat in fata unei sportive din afara primelor 200 de locuri. Invinsa in ultimele cinci dueluri, Vera Lapko a fost alta jucatoare de cand a fost nevoita sa se retraga de la Australian Open, parca jocul clar a avut de suferit si cel mai bine s-a vazut lucrul acesta la turneul precedent, unde a fost invinsa cu 6-2, 6-4 de catre o jucatoare aflata pe locul 238.

Victoria Azarenka a pus pe primul plan viata de familie, aceasta a devenit mama cu timp bun inainte si a preferat sa se dedice mai mult, neglijand anumite competitii. Totusi, anul acesta are planuri ceva mai mari, dar pana acum nu s-a vazut asta prin prisma rezultatelor, drept pentru care are acelasi numar de jocuri pierdute cu cele castigate. Eliminata din turul inaugural al Australian Open, cea mai buna prestatie a avut-o in turneul anterior disputat, la Acapulco, in Mexic, acolo unde a reusit sa impinga jocul cu americanca Kenin in decisiv, a fost atunci invinsa cu 7-5 in actual al treilea, parasind competitia inca din sferturile de finala.

Aflata acum pe locul 48 in clasamentul WTA, Vika are trofee importante in spate, doua dintre ele au venit aici, la Indian Wells. Motivata sa joace mai bine, astept din partea Azarenkai sa profite de nivelul timid al jocului adversarei sale, pentru a putea transa meciul in minimum de seturi.

Pronosticul nostru Vera Lapko vs Victoria Azarenka: scor corect 0-2, cota 1.55 la Betano

More in Indian Wells