Connect with us

Indian Wells

Ponturi tenis Ajla Tomljanovic vs Alize Cornet – Indian Wells – 06.03.2019

In primul tur al turneului de la Indian Wells se va desfasura Ajla Tomljanovic vs Alize Cornet, o partida destul de echilibrata, avand in vedere ca sunt doua jucatoare relativ apropiate ca pozitionare in clasament.

Ajla Tomljanovic reprezinta Australia in tenisul mondial feminin, ea fiind pe locul 44 in ierarhia WTA si in ciuda acestui lucru nu reuseste sa aiba rezultate notabile. Cel putin in 2019, desi au avut loc o serie de turnee la ea in tara, n-a reusit sa faca fata cu brio, parasind mereu competitiile inca din turul inaugurala, asa cum a fost cazul si la Australian Open.  Aceasta vine pe teritoriul nord-american dupa replica timida pe care a oferit-o la Dubai, o competitie de care s-a despartit dupa un singur duel, pierzand in set decisiv contra chinezoaicei Shuai Zheng, 2-6, 6-4, 5-7, asa a indicat tabela turneului asiatic. Partea buna este ca are o finala pana acum, s-a intamplat la inceputul lunii februarie, la Hua Hin, unde a pierdut ultimul act in urma unui set decisiv.

Alize Cornet este un nume pe care l-am mai intalnit chiar contra jucatoarelor din Romania, ea reprezentand Franta. Aflata pe locul 52 in clasamentul mondial feminin, nu se poate lauda ca a avut un 2019 reusit, cel putin nu pana in momentul de fata. Cred ca important era sa ajunga in fazele superioare ale Australian Open, dar programul nu a fost de partea ei, a fost eliminata din turul al doilea de Venus Williams. Au urmat apoi competitii unde a venit mai mult in vacanta, drept pentru care a parasit Rusia, St. Petersburg, inca din turul inaugural. la Dubai a fost eliminata de americanca Alison Riske, in turul al doilea, in ambele infruntari a pierdut fara sa castige vreun set.

Nu sunt straine de meciurile directe, in 2013 s-au intalnit tot pe taram american, dar la US Open. In conditiile acestea e clar ca ele se cunosc, insa dupa cum s-au prezentat in acest inceput de an nu putem spune ca exista o favorita, motiv pentru care e mai indicat sa optam pe un duel in care e posibil sa vedem chiar set decisiv. S-a gresit mult de ambele parti, n-as exclude ca din nou acestea sa apara din nou.

Pronosticul nostru pentru Ajla Tomljanovic vs Alize Cornet: peste 19.5 game-uri, cota 1.50 la Betano

More in Indian Wells