Connect with us

Australian Open

Ponturi tenis – Alex de Minaur – Rafael Nadal – Australian Open – 18.01.2019

Ponturi tenis Marin Cilic vs Rafael Nadal

Alex de Minaur – Rafael Nadal este una dintre cele mai interesante infruntari din turul al treilea al acestei editii de Australian Open, ce se va juca maine dimineata, nu mai devreme de ora 10:00.

◘ Alex de Minaur este unul dintre cei mai talentati tineri jucatori din circuitul ATP, de la care se asteapta multe in cariera sa. Australianul a jucat in cariera sa la mai multe turnee de mare slem, la acestea ajungand cel mai departe in turul al treilea, la US Open si Wimbledon in 2018, evident, si la aceasta editie de Australian Open. In primul tur, jucatorul de doar 19 ani, situat in prezent pe locul 29 in ierarhia ATP, a dat piept cu portughezul Pedro Sousa, pe care l-a invins lejer, in minimum de seturi, chinuindu-se apoi cu Henri Laaksonen, venit din calificari, cu care a stat aproape patru ore pe teren, impunandu-se in cele din urma cu 3-2. Din ultimele 15 meciuri jucate, Alex de Minaur a pierdut doar de doua ori, cu Tsitsipas si Tsonga.

◘ Rafael Nadal este unul dintre cei mai mari jucatori din intreaga istorie a sportului, care are in cariera o multime de titluri, 17 dintre acestea castigate la turneele de grand slam, nu mai putin de zece la la open-ul francez. In 2018, ibericul a cucerit patru titluri importante, triumfand la Roland Garros, dar si la mastersurile de la Monte Carlo, Roma si Toronto. In primele doua tururi de la actuala editie de Australian Open, spaniolul, aflat in acest moment pe locul 2 in ierarhia ATP, a reusit victorii lejere cu Duckworth si Edben, invingandu-i in minimum de seturi.

Nadal a stat in teren doar patru ore si 15 minute, spre deosebire de Alex de Minaur, care in primele doua partide a jucat aproape sase ore, asa ca ne asteptam ca spaniolul, mult mai proaspat, dar si mai valoros, sa se impuna lejer, in trei seturi.

• Ponturi tenis Alex de Minaur – Rafael Nadal: 0-3 Nadal -> cota 1.72

More in Australian Open