Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Andreescu vs Kerber – Miami

Ponturi tenis Andreescu vs Kerber: duminica dimineata, de la ora 03:30, in turul al treilea al turneului de la Miami are loc meciul Bianca Andreescu vs Angelique Kerber.

Bianca Andreescu n-a acuzat semne de oboseala si dupa castigarea Indian Wells a reusit sa tina pasul lejer cu adversarele intalnite. Succesul din turul anterior a reusit sa-i aduca acesteia a noua victorie consecutiva in turneele de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Daca la Indian Wells a tinut lejer pasul cu adversarele intalnite, unele chiar de top 10, Bianca Andreescu a reusit sa mentina ritmul si la Miami. In chiar primul ei meci a dispus in trei seturi de Irina Begu, asta dupa ce a fost condusa cu set si 5-1. Nu a mai jucat timid si Sofia Kenin s-a dovedit un adversar insuficient de capabil si canadianca a dispus cu 6-3, 6-3.

Ponturi tenis Andreescu vs Kerber

Angelique Kerber se situeaza pe locul 4 in ierarhia WTA, aceasta sta de luni bune in preajma celor mai bune jucatoare. Cu toate astea, a fost la un pas de a pierde in turul anterior, ea avand nevoie de set decisiv contra Muchovei, o sportiva aflata in afara celor mai bine clasate 100 de sportive.

s-a simtit foarte bine la Indian Wells, Angie Kerber a ajuns pana in ultimul act, unde a pierdut in urma unui duel cu aceeasi Bianca Andreescu. Atunci a fost nevoie de set decisiv, dar nemtoaica pare capabila sa tina pasul si intr-un meci cu trei seturi, lucru pe care l-am putut observa si in meciul avut in urma cu doua zile.

Asa cum foarte bine am mentionat anterior, Andreescu vs Kerber este reeditarea finalei de la Indian Wells. Acela a fost prima data cand ele si-au masurat fortele in meci direct. Totusi, cred ca lucrurile or sa stea mai strans de aceasta data, cel putin astept un prim set disputat, in care cele doua jucatoare sa-l impinga in prelungiri.

Ponturi tenis Andreescu vs Kerber: peste 9.5 game-uri in primul set, cota 2.02 la Betano

More in Tenis