Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Indian Wells

Ponturi tenis Anett Kontaveit vs Karolina Pliskova – Indian Wells

Miercuri dimineata, de la 00:30, ora Romaniei, in optimile de finala ale Indian Wells 2019 avem Anett Kontaveit vs Karolina Pliskova, o partida in care jucatoarea din Cehia este cotata cu prima sansa.

Parcurs norocos pentru estonianca

Fara sa impresioneze in acest inceput de an, Anett Kontaveit a parasit primul Grand Slam ala nului inca din turul al doilea. Ea a continuat cu evolutiile slabe si n-a impresionat nici in Qatar sau Dubai, de unde a iesit inca din primele tururi. Se pare ca norocul a fost de partea ei, iar Indian Wells 2019 o poate propulsa si sa-i aduca acesteia o performanta.

Daca in primul ei meci a astigat fara sa piarda set, asta nu inseamna ca a si fost usor, pentru ca s-a impus cu 6-3, 7-6, in fata Monicai Puig. Aflata pe locul 21 in ierarhai WTA, Anett Kontaveit a ajuns pana in aceasta faza a turneului de la Indian Wells 2019 pentru ca Sevastova, adversara ei din turul III s-a retras cand era condusa cu 5-0.

Ambitii mari pentru semifinalista Australian Open

Semifinalista la primul Grand Slam al anului, Karolina Pliskova ramane fara emotii in top 10, ea ocupand locul 5 in ierarhia WTA. Desigur, favorita si in acest duel, aceasta a ajuns pana aici dpa un meci cu emotii in fata niponei Misaki Doi. Cele doua s-au intalnit in turul al doilea, cehoaica fiind nevoita sa recupereze, castigand seturile 2 si 3 cu acelasi scorul, 6-1.

Turul anterior a adus-o in fata unei sportive aflate pe locul 144, in faa careia a avut nevoie de o ora si noua minute de stat pe teren. 6-3, 6-2 a fost scorul partidei cu Ysaline Bonaventure, sportiva din Cehia terminand meciul cu 13-1 la asi.

Anett Kontaveit vs Karolina Pliskova, pentru prima oara adversare pe hard

Cele doua s-au mai intalnit o singura data pana acum, atunci a fost 2-0 pentru Karolina, dar s-a intamplat pe zgura de la Stuttgart, din 2018. Ce e drept, jocul Pliskovei a crescut, s-a vazut asta in turul anterior, drept pentru care astept ca meciul sa fie transat repede, in doua seturi.

Pronosticul nostru pentru Anett Kontaveit vs Karolina Pliskova: sub 2.5 seturi, cota 1.52 la Unibet

More in Indian Wells