Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Indian Wells

Ponturi tenis Anna Schmiedlova vs Lauren Davis – Indian Wells – 06.03.2019

Primul tur al turneului de la Indian Wells ne aduce un meci interesant, Anna Schmiedlova vs Lauren Davis, cele doua sportive par sa fie de valoare apropiata, cotele agentiilor de pariuri fiind si ele echilibrate.

Anna Schmiedlova este o jucatoare care reprezinta Slovacia si o face acceptabil daca tinem cont de prestatia buna vuta in chiar primul turneu al anului, atunci cand a jucat finala la Hobart, pierduta in fata americancei Kenin. Aflata pe locul 63 in ierarhia WTA, aceasta nu vine tocmai dupa jocuri consistente, deoarece dupa ce a pierdut finala, aceasta a mai suferit doua infrangeri, tot fara sa castige vreun set, fiind eliminata din turul inaugural de la Australian Open, iar apoi a cedat intr-un duel avut in FED Cup, in fata letonei Anastasija Sevastova.

Lauren Davis este familiarizata cu suprafata dura, este locul unde si-a inceput aventura in tenisul mondial, cu toate ca la Challegerul organizat anterior turneului acesta a parasit competitia inca dupa primul duel, pierzand in set decisiv cu rusoaica Vikhlyantseva. De altfel, cea mai buna performanta de pana acum a venit la un alt turneu challenger, cel de pe teritoriul american, de la New Heaven, unde a parasit competitia dupa o disputa cu o alta sportiva din SUA, Pegula, acel joc avand loc in penultimul act al competitiei. De altfel, ultimele sale trei dueluri oficiale au reprezentat infrangeri, Lauren Davis ocupand acum locul 199 in clasamentul ierarhiei WTA, cel mai bine s-a clasat pe locul 26, dar se intampla in urma cu aproximativ doi ani.

Ambele jucatoare trec printr-o perioada de regasire, au pierdut ultimele lor trei meciuri oficiale, in cazul Annei Schmiedlova s-a jucat pe suprafata diferite. Totusi, Lauren Davis are o victorie in singurul lor meci direct, s-a intamplat in urma cu patru ani, tot la Indian Wells. Totusi, tind sa cred ca americanca este mult mai familiarizata cu suprafata, probabil ca o sa incerce sa joace agresiv, in speranta ca adversara ei o sa foloseasca acelasi serviciu slab intalnit in ultimele intalniri.

Pronosticul nostru pentru Anna Schmiedlova vs Lauren Davis: Lauren Davis castiga, cota 1.74 la Betano

More in Indian Wells