Connect with us

Australian Open

Ponturi tenis Australian Open – 11.02.2021

ponturi tenis

 

Ponturi tenis Australian Open – 11.02.2021

  Ponturi tenis Australian Open – 11.02.2021. Pentru ziua de vineri de la Australian Open am pregatit 10 pronosticuri. Chiar daca nu am apucat sa scriu ieri un articol, pronosticurile lasate in grupul GNT TIPS au fost castigatoare. Bilantul pana in acest moment este pozitiv, 36 de recomandari castigatoare si doar 7 pierdute.

 

AUSTRALIAN OPEN 2021 – CINE TRANSMITE, FAVORITI SI COTE  

Ponturi Pariuri Australian Open 2021

sursa foto ausopen.com

CU CINE JOACA SIMONA HALEP IN TURUL 3 LA AUSTRALIAN OPEN ?

Reuseste Sorana Cirstea sa faca inca o „victima” la Australian Open ? 

Dupa cum ati observat deja probabil, evit mai mereu sa joc pe victoria Soranei aproape cu oricine ar juca. Sorana este o jucatoare extrem de talentata insa, altele „o strica”. Jocul acesteia in acest sezon arata foarte bine, mult peste cel din sezonul precedent, sezon incheiat pe pozitia 68 in clasamentul WTA.

In aceasta noapte, de la ora 02:00, Sorana va da peste o oponenta foarte incomoda, cu un stil de joc asemanator cu cel al Kvitovei, jucatoare pe care a eliminat-o in 3 seturi in turul precedent. Vondrousova vine dupa victorii cu adversare destul de modeste din circuitul WTA. A trecut de Peterson in primul tur in minimum de seturi, in turul 2 impunandu-se in fata Rebeccai Marino in 2 seturi.

Vondrousova se simte mult mai bine pe zgura insa, arata ca se adapteaza foarte bine si la jocul pe hard. Are un serviciu foarte puternic, cautand sa castige mereu punctele cat mai repede cu serviciul. Sorana are o sansa in aceasta partida daca va face acelasi joc din setul 3 cu Kvitova. Jucatoarea din Cehia are probleme cand incepe sa fie deplasata serios in teren, stand mai prost la capitolul deplasare. Ramane de vazut cum este Sorana din punct de vedere mental, lucru la care mai are mult de lucrat pentru a face constant performante in circuit. Pentru siguranta, am ales sa joc pronosticul: handicap +5.5 game-uri Sorana la o cota de 1.35 oferita de BETANO.

PARIURI SPECIALE AUSTRALIAN OPEN 2021 !

Lista cu recomandari contine pronosticuri care se pot juca la BETANO !

CITESTE SI

More in Australian Open