Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Tenis

Ponturi tenis Azarenka vs Cirstea – Wimbledon

Ponturi tenis Azarenka vs Cirstea

Ponturi tenis Azarenka vs Cirstea – Wimbledon

Joi, in data de 1 iulie, nu mai devreme de ora 19:00, Sorana Cirstea o va intalni pe Victoria Azarenka, intr-o partida ce conteaza pentru turul al doilea din cadrul turneului de la Wimbledon.

Azarenka este favorita clara la casele de pariuri, ceea ce era de asteptat. La Betano, aceasta primeste cota 1.29, in timp ce romanca noastra are cota 3.65 la victorie.

Cotele de la Betano pentru Azarenka vs Cirstea

Azarenka

Este una dintre cele mai bune jucatoare din ultimul deceniu, tinand cont de performantele obtinute de aceasta, la un moment dat fiind chiar si pe primul loc in ierarhia WTA.

Bielorusa are in palmares nu mai putin de 21 de titluri, cele mai importante venind la Australian Open, in 2012 si 2013. De asemenea, se poate mandri si cu alte trei finale de Grand Slam, toate la US Open, ultima in 2020.

Anul acesta a inceput modest, fiind eliminata inca din prima runda de la Australian Open. A urmat apoi un parcurs ceva mai bun la Roland Garros, unde a ajuns pana in runda a patra. La Wimbledon, Azarenka a inceput in forta, e drept, in fata unei jucatoare modeste. S-a impus in minimum de seturi in disputa cu Kozlova, dupa doar o ora de joc.

Cirstea

Este jucatoarea ce poarta steagul Romaniei la Wimbledon, avand in vedere faptul ca Simona Halep s-a retras de la turneu. Ne punem mari sperante in aceasta, mai ales ca vine dupa un parcurs bun la Roland Garros, e drept, pe zgura, o suprafata care o avantajeaza.

Romanca nu se poate mandri cu performante importante la Wimbledon. Aceasta nu a depasit niciodata turul al treilea, pe care l-a atins ultima oara in 2017.

Desi a inceput rau pe sezonul de iarba, pierzand in primul tur atat la Berlin cat si la Bad Homburg, Sorana Cirstea a avut o evolutie buna in primul tur al turneului londonez. Aceasta s-a impus cu 2-0, intr-un meci in care a cedat doar sase game-uri.

Ponturi tenis Azarenka vs Cirstea

Azarenka este fara indoiala jucatoarea mai buna, care, in mod normal, ar trebui sa se impuna. Ne asteptam insa ca Sorana Cirstea sa ii puna mari probleme, iar in aceasta disputa nu este exclus sa isi adjudece minim un set. Asadar, vom miza pe faptul ca se vor disputa minim 19 game-uri, la o cota de 1.47.

Ponturi tenis Azarenka vs Cirstea: peste 18,5 game-uri -> cota 1.47

CITESTE SI

More in Tenis