Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Barty vs Bertens – Miami

Ponturi tenis Barty vs Bertens: incep optimile de finala ale Miami 2019, iar luni, nu inainte de ora 17:00, are loc duelul Ashleigh Barty vs Kiki Bertens.

Ashleigh Barty reprezinta Australia in tenisul mondial feminin, aceasta fiind pe locul 11 in ierarhia  WTA. De asemenea, ea este si favorite duelului de luni, conform agentiei de pariuri Unibet are o cota de 1.53 pentru success. Sportivei ii place aceasta suprafata, jocul prestart pana acum a fost unul de bun augur, reusind sa nu piarda set la acest turneu.

Pentru a ajunge in optimi, Barty a trecut in minimum de seturi de Yastremska si Samantha Stosur. In turul anterior am avut un duel 100% Australian,  dar nu s-a pus problema ca Ashleigh sa cedeze vreun moment, scorul acelui meci fiind 6-0, 6-3, totul fiind ransat intr-o ora de stat pe teren.

Ponturi tenis Barty vs Bertens – Miami

In partea cealalta a terenului urmeaza sa stea o jucatoare care vine din Europa, mai exact Olanda si care este ocupanta locului 8 in clasamentul feminin mondial. Se pare ca ii place la Miami, dar acum este cel mai tare test pe care il putea avea. Kiki Bertens s-a oprit in faza optimilor de finala si la Indian Wells atunci a fost scoasa de Garbine Muguruza, in set decisiv.

Tot de set decisiv a avut nevoie si in duelul din turul anterior, cand in fata ei a stat slovaca Kuzmova. Au fost aproximativ 90 de minute de tenis interesant si zic asta pentru ca Bertens s-a impus cu 3-6, 6-0, 6-1, demonstrand din nou ca poate sa revina spectaculos si dupa ce este condusa.

Este pentru a treia oara cand cele doua sportive vor sta fata in fata, Barty castigand toate meciurile de pana acum. Ultima oara s-a intamplat la Sydney, in chiar primul lor turneu al anului, atunci Ashleigh a castigat in decisive, unde a avut nevoie de decisive.

Sa o bati de trei ori pe Kiki Bertens nu este usor, dar asa cum a aratat australianca la Miami, cat si in duelurile lor direct, merg pe un nou succes.

Ponturi tenis Barty vs Bertens: victorie Ashleigh Barty, cota 1.53 la Unibet

More in Tenis