Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Irina Begu vs Naomi Osaka

ponturi tenis

Ponturi tenis Irina Begu vs Naomi Osaka  se joaca vineri 05 Februarie nu inainte de ora 08:30, ora Romaniei. Partida va avea loc in sferturile de finala ale turneului WTA de la Gippsland Trophy. 

Irina Begu

  • Irina Begu se afla pe locul 79 WTA in acest moment. Sportiva nascuta in Bucuresti a inceput anul excelent, ingregistrand 3 victorii cu jucatoare aflate in prima suta mondiala. Ultima victima a Irinei este Johanna Konta, jucatoare pe care a invins-o dupa aproape 4 ore de joc in 3 seturi. Un lucru important de mentionat in aceste 3 victorii este faptul ca Begu a pierdut de fiecare data primul set si a fost nevoita sa revina in partida. Aceasta are probleme in debuturile de partida, nu simte mai deloc mingea iar serviciul 1 este destul de slab.

Ponturi tenis Irina Begu vs Naomi Osaka WTA Melbourne

Naomi Osaka

  • De cealalta parte, Naomi Osaka vine dupa 2 victorii cu Alize Cornet si Katie Boulter. Surprinzator, Boulter a reusit sa-i fure primul set niponei, Osaka revenind si reusind sa se impuna, castigand ultimul set la 1. Pana sa ajunga in Australia, Naomi nu a mai disputat nicio partida de la US Open, turneu pe care a reusit sa-l si castige, impunandu-se in finala in fata Victoriei Azarenka. Chiar daca a avut aceasta pauza, lucrul acesta nu se simte in jocul japonezei. Este o jucatoare cu un serviciu foarte bun, reusind lovituri spectaculoase din spatele terenului.

Pronostic

  • Irina Begu vine dupa 2 victorii extrem de muncite, decise in set decisiv. Osaka, favorita numarul 2 la Gippsland, a stat mult mai putin pe teren decat sportiva noastra. Naomi ramane una dintre cele mai bune jucatoare pe aceasta suprafata si cred ca se va impune destul de usor in aceasta partida. Irina va avea probleme destul de mari in a returna serviciul puternic si foarte bine plasat al niponei. Chiar daca a beneficiat de o zi de odihna, Begu va resimti oboseala si va avea probleme in schimburile lungi de mingi.

• Ponturi tenis Begu vs Naomi Osaka:  Osaka castiga 2-0 @ 1.45

CITESTE SI

More in Tenis