Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Begu vs Andreescu – Miami

Ponturi tenis Begu vs Andreescu: in turul I al turneului de la Miami se va disputa Irina Begu vs Bianca Andreescu, un meci in care canadianca este din nou favorita, asa cum s-a intamplat si in turul inaugural de la Indian Wells.

Irina Begu vrea revansa

In urma cu mai putin de doua saptamani Irina Begu a parasit competitia de la Indian Wells inca din primul tur, invinsa atunci de catre cea care avea sa castige, Bianca Vanessa Andreescu. A fost o infrangere pe care n-a digerat-o usor, avand in vedere a condus cu 1-0 la seturi, pentru ca intr-un final sa piarda cu 6-3 in decisiv.

Nu a fost ultima competitie, pentru ca a parasit Indian Wells inca din primul tur, Irina Begu a mers in Mexic, unde a participat la Challenger-ul de la Guadalajara. Cu toate ca se afla pe locul 70 WTA, jucatoare din Romania a fost invinsa in chiar primul meci, de Sara Errani (207 WTA), cu 6-3, 7-6 (6).

Ponturi tenis Begu vs Andreescu

Salt incredibil pentru Bianca

Bianca Andreescu a beneficiat de un wildcard in competitia de la Indian Wells, dar s-a dovedit ca dintr-o tanara aspiranta, s-a maturizat reusind al doilea sau titlu din acest an si cel mai important. In varsta de 18 ani, aceasta a reusit sa urce acum pe locul 28 WTA, dar mai mult decat atat vine dupa 18 meciuri foarte bune. A pierdut o singura data in acest interval si atunci s-a intamplat tot in decisiv.

A fost o competitie de vis pentru tanara sportiva, cu origini romanesti. Duminica a disputat finala, unde a reusit sa se impuna cu 6-4, 3-6, 6-4, desi juca vs Angelique Kerber si pleca cu sansa a doua. A fost un meci pe care redactorii GNTTIPS l-au pronosticat corect.

Begu vs Andreescu: 1-1 dupa doua intalniri

In cele doua meciuri directe pe care deja le-au avut, de fiecare data am avut set decisiv. Irina s-a impus in FED Cup, in urma cu un an, in timp ce pe 6 martie 2019, Bianca Andreescu revenea de la 0-1 la seturi si obtinea cea mai buna performanta a sa: castigarea Indian Wells 2019.

Una peste alta cred ca triumful Biancai o va face sa evolueze mult mai degajata la Miami, tocmai mizand pe acest lucru am sa merg din nou pe un meci curajos facut de Irina Begu. Cred ca s-a tras o concluzie dupa duelul avut in urma cu doua saptamani, suficient pentru ca jucatoarea din Romania sa nu piarda la o diferenta mai mare de cinci game-uri.

Ponturi tenis Begu vs Andreescu. Irina Begu + 5.5 game-uri, cota 1.50 la Betano

More in Tenis