Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Bencic vs Putintseva – Miami

Ponturi tenis Bencic vs Putintseva: turul al doilea de la Miami 2019 ne aduce in atentie meciul Belinda Bencic vs Yulia Putintseva, infruntare in care elvetianca este favorita caselor de pariuri.

Belinda Bencic este una dintre cele mai in forma jucatoare din acest inceput de an si nu zic asta pentru ca s-a prezentat excelent, cucerind trofeu dupa trofeu. Castigatoare la Dubai, elvetianca se indreapta din nou spre locurile fruntase, ocupand acum locul 20 in ierarhia WTA. S-a comportat foarte bine si la Indian Wells, unde putea ajunge in finala cu o atentie sporita.

Belinda Bencic a ajuns pana in semifinalele primului turneu de pe taram nord-american, asta dupa ce pierdea un singur set pana in duelul cu Angie Kerber. S-a prezentat surprinzator de slab atunci si a cedat in aproximativ o ora si zece minute, 4-6, 2-6 aratand tabela acelei confruntari.

Ponturi tenis Bencic vs Putintseva

Yulia Putintseva nu este o jucatoare suficient de buna pentru a pleca cu o sansa buna contra unei sportive de talia Belindei Bencic. Totusi, nu este nici una de pluton, ea se afla pe locul 44 in ierarhia WTA, in ciuda unei prestatii slabe in acest start de sezon.

2019 n-a oferit un inceput spectaculos, jucatoarea din Kazahstan nereusind sa iasa cu nimic serios in evidenta. Totusi, una dintre victoriile sale a venit si in primul tur al competitiei de la Miami, unde a depus un efort considerabil pentru a trece de belgianca Kirsten Flipkens. Dupa trei ore s-a decis scorul final, Putintseva castigand cu 4-6, 6-4, 7-4.

Bencic vs Putintseva, al doilea duel din 2019

Succesul Belindei Bencic in acest an s-a datorat si succesului pe care l-a avut in fata Yuliei Putintseva, cele doua intalnindu-se si la Australian Open. Atunci s-a jucat set decisiv, dar nivelul jocului prestat de elvetianca a crescut, aceasta demonstrand ca poate sa-si faca usoare meciurile, asa cum astept sa se intample si in turul al doilea de la Miami.

Contrar a ceea ce s-a intamplat intre ele la Australian Open 2019, astept ca Belinda Bencic sa-si faca jocul foarte usor, aceasta sa castige in doua seturi lejere.

Ponturi tenis Bencic vs Putintseva: scor corect 2-0, cota 1.81 la Unibet

CITESTE SI

More in Tenis